Hirtelen eltűnt az életemből, azért mert egy hónap után nem szexeltünk?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, akiről szó lesz egy 19 éves srác. Egy hónapja ismertem meg. Találkozgattunk, de csak sétáltunk közben beszélgettünk. Egyszer a semmiből mondta, hogy jó lenne ha már szexelnénk... mondtam neki, hogy majd persze, fogunk. És azóta, mintha elvágták volna tőlem és soha nem is ismertem volna. Pedig nagyon jól elvoltunk egymással, akkor miért kell kb. ezért lesz.arni? Egy hónap nem a világ, és kb 7-8x találkoztunk. Hol kellett volna lefeküdnöm vele, az utcán?#szex #nem szexeltünk
2014. jún. 12. 23:51
2/4 anonim válasza:
csak szexre kellettél volna sztem amúgyis
3/4 anonim válasza:
ez egy elég nagy póré volt, most épp szerencsétlenül választottál.. ilyen is előfordul néha..
19f
4/4 anonim válasza:
Nem benned volt a hiba.Csak dugni akart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!