Minden fiút hosszasan, pókerarccal bámuló lány. Ez valami betegség?
Van egy új lány a munkahelyen, aki minden mellette elhaladó fiút (vagy lányt is), de szerintem főleg engem hosszasan bámul. Elnézek, aztán visszanézek és még mindig néz. Nem mosolyog, semmi, csak néz faarccal, semmi érzelem. Lehet, hogy pszichopata? Egyébként egy gyönyörű lányról van szó, bár visszahúzódónak tűnik.
Ha azért bámulna ennyire, mert fura, ronda fejem van, akkor nem nézne ilyen hosszasan nem? Bár elég fura fejem van. Egyszerre ronda is meg jóképű is vagyok. Ez most furán hangzik, de valahogy így tudnám jellemezni a fejemet. De inkább ronda. Nem tudom. Mindegy.
Persze megkérdezném tőle miért bámul ennyire, pont ma akartam, csak sajnos már nem tudom, mert pont kirúgtak a munkahelyről, mert megütöttem egy kollegát. :(
Kb. egy szót nem beszéltem vele, most meg nagyon idegesít, hogy nem is tudom tőle soha megkérdezni. Szóval mit jelenthet ez? Még annyi, hogy nem tűnik annak a játszadozós típusnak, aki így hergeli a fiúkat és nem akar tőlük semmit. Vagy lehet, hogy mégis, mert pszichopata?
"sajnos már nem tudom, mert pont kirúgtak a munkahelyről, mert megütöttem egy kollegát. :( "
jó vicc, és még attól félsz, hogy a lány agybajos? :D
Szia Kérdező!
Én vagyok az a lány és tetszettél nekem, kár hogy kirúgtak. :(
Most már jó? :D
vannak ilyen típusok, akik nézik az embert. szerintem bunkóság hosszasan faarccal bámulni valakit, de nekem is volt ilyen lány ismerősöm, aki ha kellett, ha nem, mindenkit jóól megnézett magának.
viszont hogy megütöttél egy kollégát, az para...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!