Én vagyok a régimódi? Vannak itt még ilyenek?
Azt veszem észre hogy ma úgy megy, hogy valakinek tetszik valaki, és ha ez kölcsönös, akkor jujj járunk, és közben ismerkednek meg egymással. Arról ne is beszéljünk hogy egy hét múlva jajjjjjj de szeretlek.
Én úgy gondolom, úgy a jó, ha előtte ismerik meg egymást, és szeretnek egymásba, és aztán lesznek egymáséi. Szóval esetlegesen egy barátságból indult... :)
Igaz még nem volt barátom, én így képzelem el, és vagy egyedül halok meg, vagy találok ilyet >.<
Nem te irányítod, akaratlanul is beleszeretsz majd valakibe. Én nemrég ismerkedtem egy lánnyal, úgy 3 hét után beleszerettem, de hát sajnos kár volt. Nekem is jobban tetszik ez az előbb ismerkedjünk meg, de az érzelmeket nehéz irányítani. Nekem sem volt még barátnőm, akik ismernek nem is értik, hogy miért, de hát ez van. Majd találunk magunknak valót.
19/F
Csak az a helyzet babám, hogy elég ritka az manapság, hogy valakinek megadasson , hogy legyenek ilyen barátai, vagy barátai által megismerjen valakit akivel először csak barátság alakul ki.
A többségnek úgy megy, hogy van egy idegen szinte ismeretlen ember akit vagy elsőre lát vagy már sokszor látott de max a nevét tudja. Ilyenkor bármily fura teljesen normális azaz ismerkedés amit te leírtál.
jelen :D
23/F
csak nem írok privit, mert úgyse válaszolnál :P
Szerintem ezeket hívják kirakat kapcsolatnak.Mutatják kifelé,hogy milyen jó nekik,aztán amikor az egyik dobja a másikat,akkor mindenki nézi,hogy mi a f*/z van ezekkel.Egyik percben "jaj de szeretlek",másik percben meg ki van dobva az illető.Szerintem szánalmas.Nekem nem volt még barátnőm soha.Lehetett volna,de egyik iránt se éreztem semmit.Randizgattam jó néhány lánnyal,de annyira erőltetett volt az egész,hogy inkább nem is kerestem őket utána és ebből le is jött nekik szerintem az,hogy felejtős az egész.
Mindenki rágörcsöl a pártalálásra és az emberek többsége kapcsolat függő lett.
Csakhogy nincsenek mindenkinek barátai sem.
ÉS akinek nincsenek, az hogy ismerne meg máshogy lányokat? Egyedül! És kiket újakat ismeretleneket.
És még is, hogy lenne máshogy? Megtetszetek egymásnak ezaz alap!
Aztán megismeritek egymást.
Ez a normális ebben az esetben. Sőt teljesen normális.
Nem is értelek. Eddig egy burokban éltél vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!