Hogyan lehet elfogadni a felnöttek társasjatek szabalyait?
37 eves elvalt vagyok , nincs a telefonomba 6 ferfi szamja, akikkel talalkozhatnek a het minden napjan, pedig megtehetnem, de mas elkepzelesem van a kapcsolatokrol, tartosan kötödni szeretnek egyhez, de ugy veszem eszre, hogy a korombeli ferfiak, akik szinglinek mondjak magukat megsem azok, mert vannak szeretöik .
Es ezaltal ugy erzem h folyton nyakamba fujtat egy masik nö aki epp raer.
Tudom h egy erettferfinek szuksege van szexre es senkitöl nem elvarhato h egyedul uljön amig jön az " igazi" es en is venlanyos gondolkodasu vagyok, mindezt tudom, de valahogy megsem jön h ilyen kapcsolatokba belemenjek.
Hogyan tudnak ezen tovabblepni, vagy elfogadni, hogy ez igy van , titokban en is ilyen szeretnek lenni de nem megy.
Regimodi lennek?
Tovább kell keresni. Sok 40 körüli pasi van, aki szintén elvált, vagy vmiért nem nősült még, max élettársa(i) volt/voltak, de komolyabb kapcsolatra vágyik. Nekem a jelenlegi párom is ilyen, igaz én jóval fiatalabb vagyok nálad is, de lényeg h van ilyen.
Viszont ha titkon vágysz egy laza kapcsolatra, akkor azt most kéne kipróbálnod, mielőtt újra lekötelezed magad...
28n
Nem vagyok laza kapcsolatra ami azert laza mert a pasinak mellettem meg van. 4 szeretöje.
Tul buszke es idös vagyok en mar ehhez.
Szamomra a szingliseg azt jelenti h az embernek szeretöje sincs
Nem kell mingyárt felkapni a vizet, te írtad h titkon vágysz erre :)
keress csak tovább, biztos találsz majd vm rendes férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!