Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csak a hülyék találnak...

Miért csak a hülyék találnak meg? Mit rontok el?

Figyelt kérdés

Engem csinosnak és okosnak mondanak. Ebből könnyen azt lehet hinni, hogy nekem ismerkedni semmiből sem áll, de nehezebb, mint gondoltam volna.

Utóbbi időben két sráccal ismerkedtem (nem párhuzamosan), az egyik visszalépett, mondván, hogy "túl jó csaj vagyok hozzá képest, és emiatt nem lenne önbizalma", a másik pedig azért, mert nem mentem bele a szexkapcsolatba, ő viszont inkább azt akart, csak ezt nem sikerült időben közölnie.

Nekem nincsenek óriási igényeim, legyen az illető értelmes, rendes, érdeklődő. Nyilván nem hátrány, ha nem néz ki rosszul, de nem ez a fő szempont. Emellett kínosan érzem magam, ha a srác pénzes, mert apró figyelmességeket szeretek kapni (és adni is!), nem pedig drága holmikat.

Mit csináljak, hogy normális srác találjon végre meg, aki nem töketlen, de tud szeretni is? Hol fogok belé botlani? Min változtassak?

19L

2014. jún. 11. 19:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Na igen, én se kezdeményezek egy nagyon szép lánynál sem, pont ezért, igények magasak meg hülyén is érezném magam egy túl szép csaj mellett, ronda gyerekként. :D
2014. jún. 11. 19:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha okos és csinos vagy és kommunikálni is tudsz akkor nem értem miért nem megy...
2014. jún. 11. 19:49
 13/15 anonim ***** válasza:

Most lehet,hogy ez hülyén hangzik,de a sok ész a mai világban ellehetetleníti az embert.Hasonló cipőben járok,mint te,annyi különbséggel,hogy férfi vagyok és 23 éves.Sportolok,értelmes vagyok,nem és vagyok ronda,még sincs senkim.Akikbe belebotlok általában olyan egyszerűek,mint a faék,pedig egyáltalán nem vagyok felszínes és nem a külsőre megyek.

Azt vettem észre,hogy a mai 15-30 év közötti emberek olyanok,hogy egyszerűen szinte képtelenség velük társalogni.Mindenki állandóan buzul a telefonjával,elzárkózik minden elől(tisztelet a kivételnek).Nem mondom,hogy én az a fajta vagyok,aki állandóan talál témát,de ha randiig jutok valakivel általában csak én próbálom fent tartani a beszélgetést.

Voltam már randin 42 éves nővel és 17 évessel is.Ég és föld volt a randi a 2 korosztállyal.

23/F

2014. jún. 11. 19:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát ez nehézkérdés :S Én jóideje úgymond keresek valakit aki nem akar átverni, de akit megtaláltam vagy a világ másik végén van. Vagy foglalt de néha szívesebben lenne velem. Persze akiket nem keresek pont úgy mind nálad csak (nők) azok meg jönnek mint a szúnyogok olykor. Szóval odáig jutottam a 21 életévemmel, hogy vagy megfeledkezek másokról és majd alakul vagy rámenősebbnek kéne lennem de ez valahogy nem vonz mert túl sok így is a nagyarc aki csak... akar de közben jónak adja magát. 21/F
2014. jún. 11. 20:31
 15/15 anonim ***** válasza:
jóó, de közel laksz?
2014. jún. 11. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!