Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csak a hülyék találnak...

Miért csak a hülyék találnak meg? Mit rontok el?

Figyelt kérdés

Engem csinosnak és okosnak mondanak. Ebből könnyen azt lehet hinni, hogy nekem ismerkedni semmiből sem áll, de nehezebb, mint gondoltam volna.

Utóbbi időben két sráccal ismerkedtem (nem párhuzamosan), az egyik visszalépett, mondván, hogy "túl jó csaj vagyok hozzá képest, és emiatt nem lenne önbizalma", a másik pedig azért, mert nem mentem bele a szexkapcsolatba, ő viszont inkább azt akart, csak ezt nem sikerült időben közölnie.

Nekem nincsenek óriási igényeim, legyen az illető értelmes, rendes, érdeklődő. Nyilván nem hátrány, ha nem néz ki rosszul, de nem ez a fő szempont. Emellett kínosan érzem magam, ha a srác pénzes, mert apró figyelmességeket szeretek kapni (és adni is!), nem pedig drága holmikat.

Mit csináljak, hogy normális srác találjon végre meg, aki nem töketlen, de tud szeretni is? Hol fogok belé botlani? Min változtassak?

19L

2014. jún. 11. 19:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Privátáradat...
2014. jún. 11. 19:39
 2/15 A kérdező kommentje:
Egy üzenet sem érkezett. Mindenesetre örülnék, ha tudnál valami hasznosat is mondani.
2014. jún. 11. 19:40
 3/15 anonim ***** válasza:
Irj!!! :D
2014. jún. 11. 19:40
 4/15 anonim ***** válasza:
73%
Semmin, csak vegyél észre másokat a helyes izmos csávókon kívül. (gondolom nem egy visszahúzódó, átlagos srác akart tőled szexkapcsolatot)
2014. jún. 11. 19:41
 5/15 anonim ***** válasza:

1. hagyd figyelmen kívül az itt jelentkezőket :D

2. legyél bátrabb és barátságos, rengetegszer megyek az utcán Pesten és rengeteg csajjal találkozok, egyik se szereti ha a szemébe nézek mert vagy zavarba jön, vagy hülyének néz :D

Ha találnék olyan lányt aki visszamosolyogna (zavarbaesés helyett) akkor könnyen ismerkednék vele.

Ha annyira jól nézel ki tuti szemeznek veled is!

2014. jún. 11. 19:41
 6/15 Nosco ***** válasza:

Majd mindjárt kapsz pár privát üzenetet.

Amúgy nem kell kapkodni. Akkor fogsz találkozni vele mikor a legrosszabb ruhád van rajtad mert csak valahova kellett leszaladni. Se smink se semmi extra cucc. Csak te leszel és úgy fogsz kelleni neki.

2014. jún. 11. 19:42
 7/15 anonim ***** válasza:

várj a csodára, mit ahogy én is...

20/L

2014. jún. 11. 19:44
 8/15 anonim ***** válasza:
No, küldj egy képet, kíváncsi vagyok, hogy mennyire csinos a "csinos".
2014. jún. 11. 19:46
 9/15 anonim ***** válasza:

Miért akarnál megállapodni egy olyan sráccal, aki nincs olyan "jó" mint te? A szép nők általában élnek a külsejük adta előnyökkel és emiatt már te is meg vagy bélyegezve.

Valamint hiába írtad le most, hogy milyen rendes csajszi vagy, ha az utcán találkoznánk nem kezdeményeznék, mert biztosra venném, hogy van valakid.

2014. jún. 11. 19:47
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát, az interneten sok az esély rá, a gond csak az, hogy sok eséllyel fog az ország másik végében lakni és ahogy tapasztaltam ez fordítva is így van sajnos. 21/F
2014. jún. 11. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!