Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A 40 év feletti melegek miért...

A 40 év feletti melegek miért gondolják azt, hogy a fiatalabb korosztály velük akar ismerkedni?

Figyelt kérdés

Van ez a bizonyos kék iwiw-nek is becézett PlanetRomeo "társkereső". Azt vettem észre, hogy a 40 év felettiek szinte csak a 18 és 25 év közötti korosztály között keresnek. Én 22 éves vagyok és én a korombeliekkel szeretnék ismerkedni, viszont az idősebb úriemberek állandóan kikérik maguknak, meg azt mondják, hogy egy bunkó vagyok, amikor visszautasítom őket. Ezek az emberek miért nem a saját korosztályukkal ismerkednek? Miért kell zaklatniuk a sok fiatalt, akik komoly kapcsolatot szeretnének?

22/f/m

2014. jún. 10. 08:55
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Írjátok, hogyha most a fiatalok jönnek be nekem, akkor később is. Nem hiszem, ugyanis a keresett korosztály 19-25. Minél idősebb vagyok, annál jobban emelem a korhatárt. 18 évesen 16-21-re volt állítva. Úgyhogy nagyon nem törvényszerű, amit írsz. Nem tudom, hogy miért kell támadni. Nem azt írtam a kérdésbe, hogy az összes 40 feletti ilyen lenne, hanem, hogy szinte. A kettő között van különbség. Ezek szerint te kifogtad a normálisabbakat. Én nem. Nekem csak az idiótábbik fajta jut, pedig a profilomon minden adat ki van töltve, csak olvasniuk kéne kicsit.
2014. jún. 16. 08:53
 22/23 anonim ***** válasza:
51%

Próbálkoznak, hátha horogra akad zsenge husi... Megmondom őszintén, hogy 50 évesen engem is még mindig a fiatal sorstársak fognak érdekelni. Ezt sajna nem lehet kontrollálni.

Nem szabad rájuk förmedni, inkább értelmesen leírni, hogy más koncepciód vagyon az élettársak közötti körkülönbségről.

Vannak viszont olyan meleg srácok, akik élvezettel lennének egy idős, tapasztalt ipse agyonkényeztetett ágymelegítője.

A neked író idősebbek abban reménykednek, hogy neked is vannak ilyen vágyaid, az értelmesebbek a kulturált válaszleveledből is leszűrik ha nem, az értelmetleneket második válaszlevélben már lehet fokozottabb udvariatlansággal kezelni.:D

2014. aug. 18. 00:16
 23/23 anonim ***** válasza:
Én 26 vagyok de 19-20 nézik ki belőlem,de nem is ez a lényeg:)Nekem annyiból szerencsém van kicsit lányosabb és jóképű vagyok. igy hát inkább a 18-27 köztiek írnak rám:)És nagyon jó érzés mikor annyi üzenetem van hogy alig győzöm elolvasni őket:)De néha előfordul hogy egy két 40 feletti is ír:)26F meleg
2015. jan. 1. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!