A 40 év feletti melegek miért gondolják azt, hogy a fiatalabb korosztály velük akar ismerkedni?
Van ez a bizonyos kék iwiw-nek is becézett PlanetRomeo "társkereső". Azt vettem észre, hogy a 40 év felettiek szinte csak a 18 és 25 év közötti korosztály között keresnek. Én 22 éves vagyok és én a korombeliekkel szeretnék ismerkedni, viszont az idősebb úriemberek állandóan kikérik maguknak, meg azt mondják, hogy egy bunkó vagyok, amikor visszautasítom őket. Ezek az emberek miért nem a saját korosztályukkal ismerkednek? Miért kell zaklatniuk a sok fiatalt, akik komoly kapcsolatot szeretnének?
22/f/m
Próbálkoznak, hátha horogra akad zsenge husi... Megmondom őszintén, hogy 50 évesen engem is még mindig a fiatal sorstársak fognak érdekelni. Ezt sajna nem lehet kontrollálni.
Nem szabad rájuk förmedni, inkább értelmesen leírni, hogy más koncepciód vagyon az élettársak közötti körkülönbségről.
Vannak viszont olyan meleg srácok, akik élvezettel lennének egy idős, tapasztalt ipse agyonkényeztetett ágymelegítője.
A neked író idősebbek abban reménykednek, hogy neked is vannak ilyen vágyaid, az értelmesebbek a kulturált válaszleveledből is leszűrik ha nem, az értelmetleneket második válaszlevélben már lehet fokozottabb udvariatlansággal kezelni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!