A 40 év feletti melegek miért gondolják azt, hogy a fiatalabb korosztály velük akar ismerkedni?
Van ez a bizonyos kék iwiw-nek is becézett PlanetRomeo "társkereső". Azt vettem észre, hogy a 40 év felettiek szinte csak a 18 és 25 év közötti korosztály között keresnek. Én 22 éves vagyok és én a korombeliekkel szeretnék ismerkedni, viszont az idősebb úriemberek állandóan kikérik maguknak, meg azt mondják, hogy egy bunkó vagyok, amikor visszautasítom őket. Ezek az emberek miért nem a saját korosztályukkal ismerkednek? Miért kell zaklatniuk a sok fiatalt, akik komoly kapcsolatot szeretnének?
22/f/m
Ebben semmi korlátoltság nincs. Az egészséges korkülönbség nem csak melegeknél, hanem heteroknál is max 5 év. Nagyobb korkülönbség esetén jönnek elő azok a dolgok például, hogy a fiatalabb megunja az idősebbet és keres mást, vagy gondoljatok bele egy 15-20 év korkülönbségbe, ott már a generációs különbségek is előjöhetnek.
Csak példaként mondom: Egy 45 éves férfi összejön egy 21 évessel, akkor az elején lehet, hogy minden szép és jó, viszont az idősebb tag mondjuk nyugalomra vágyik, a fiatalabbik meg egy örökmozgó, akkor egy ilyen kapcsolatnak nincs sok jövője, mert a fiatalabb úgy is mást fog keresni. Nem saját példa, hanem az ismerőseim között tapasztaltam.
Ha 5 év a korkülönbség idővel akkor is változtok.
Ez természetes,és azt is megunhatod.
Sok boldog párkapcsolatban nagyívbe lecarják az általános elvárásokat és csak azt nézik ők egymásnak hogy felelenek meg - ezért vannak nagy korkülönbséggel is kiegyensúlyozott boldog házasságok akár 25 év korkülönbséggel is. A számszerű elvárások csak korlátozzák a párválasztást.
Persze mindig két ember azonos gondolkodásmódja szükséges hozzá... (a zaklató meg nem évfüggő...)
Kedves kérdező!
Annyiban vitába szállnék veled, hogy ne akard eldönteni, hogy kinek mennyi az egészséges korhatár!
Mindenkinek van annyi esze, hogy eldöntse kivel akar élni, együtt lenni.
Tiszteletben kellene tartani, tolerálni mások döntését ilyen téren is!
Ha már egyszer elvárjuk, hogy minket is elfogadjanak úgy ahogy vagyunk!
A számszerűsített korhatárral ugyanaz a gond, mint az abszolútumokban való gondolkodással általában: nem veszi figyelembe az emberek különbözőségét. Melegek között ismerek 40 éves, kisportolt, aktív életet élő pasit, meg 20 éves otthonülőt is. És persze ez csak egyetlen aspektusa a témának. Nem tudsz két embert találni, akik ne hasonlítanának és ne különböznének egy rakás dologban. Ráadásul se a különbségek, se a hasonlóságok nem szükségszerűen negatív vagy pozitív tényezők egy párkapcsolat tartósságában. Főleg annak a fényében, hogy a legtöbb párkapcsolat amúgy sem tart örökké, szóval mi értelme ilyen elnagyolt szabályokat felállítani? Az egyetlen szabály a beleegyezési korhatár, afölött mindenki azt csinál, amit akar. :)
Kérdező, aki érdeklődik, annak megköszönöd, aki nem érdekel, azt lepattintod, aki bunkó, letiltod. Ez kortól függetlenül működik. Ha azon bosszankodsz, hogy az emberek nem felelnek meg az elvárásaidnak, csak neked lesz rosszabb.
Szerintem az is gáz,ha a heterók ennyire görcsösen válogatnak,de ők valamennyire megtehetik,sokan vannak,nagyobb a választék.
Melegeknél,aki 5 éves intervallumban keresgél,annak szerintem semmi esélye.
Persze 20-30 között ez még nem olyan furcsa neki.
De gyanítom ha 35 lesz,akkor majd simán akar majd 20 évesekkel ismerkedni,mert arra fog izgulni.Csak még ezt most nem tudja.
Ha most is a fiatalok jönnek be szexuálisan,ez nem fog változni 10-20 év múlva sem.Max akkor csak szex lesz velük.
De a kor tényleg csak egy szám.Van olyan,aki 30 évesen is egy nagyra nőtt gyerek.Mások másokat már 20 évesen kiképzi az élet rendesen.
Aztán 40 évesen sem vén még az ember.
Láttam már olyan 60 évest,aki 40nek nézett ki,meg olyan 45 évest is aki 30nak.Meg olyan 30 évest is,aki kb 20nak.
Amúgy 22 évesen kb mindenki az örök szerelmet keresi:d
De nagyon kevés a hosszútávú kapcsolat.Azok is 10 évnél tovább ritkán tartanak.Életre szóló pedig még ritkább.
Ma már életszakaszoként cserélik az emberek a kapcsolataikat.
Lehet ez szomorú,de lehet csak a tömény valóság,az emberek változnak,nem azok lesznek,mint 10 évvel ezelőtt,így a partner nem lesz megfelelő x év múlva.
A heteróknál is megfigyelhető ez.Azt meg ne vedd alapul,hogy sokan élnek egy fedél alatt.Rengeteg kényszerkapcsolat van,főleg ahol szegények és/vagy gyerek is van.A melegeknek egyszerűbb kilépni egy kapcsolatból.
Nem azért,mert kevésbé bírják a kötöttségeket,hanem mert egyszerűbb kilépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!