A 40 év feletti melegek miért gondolják azt, hogy a fiatalabb korosztály velük akar ismerkedni?
Van ez a bizonyos kék iwiw-nek is becézett PlanetRomeo "társkereső". Azt vettem észre, hogy a 40 év felettiek szinte csak a 18 és 25 év közötti korosztály között keresnek. Én 22 éves vagyok és én a korombeliekkel szeretnék ismerkedni, viszont az idősebb úriemberek állandóan kikérik maguknak, meg azt mondják, hogy egy bunkó vagyok, amikor visszautasítom őket. Ezek az emberek miért nem a saját korosztályukkal ismerkednek? Miért kell zaklatniuk a sok fiatalt, akik komoly kapcsolatot szeretnének?
22/f/m
Ez a nem melegeknél is ugyanígy van, és nem csak társkeresőn :)
A negyvenes, ötvenes férfiak is a tízen, huszonéves lányokat keresik leginkább.
A megoldás egyszerű: Írd ki az adatlapodra melyik korhatárból keresel.
Egyértelműen! Az értelmesebbek értenek belőle.
Ha nem olvassa /nem érti az legyen az ő bajuk.
Egyébként nem csak a 40 felettiek zaklatják a huszonéveseket hanem a huszonévesek is a 40-es 50-eseket.
Ki mit szeret!
Tele van a kék IWIW ostoba tizen- és huszonévesekkel, akik gusztustalanul viselkednek az idősebbekkel, a tisztelet minden jele nélkül. Olyan kiírásokat szoktam olvasni, amitől feláll a hátamon a szőr. Szóval nyugi, ez kölcsönös.
F/43/m
UI: simán leszel Te is 40-50-60 éves, kíváncsi leszek, mennyire fogod szégyellni magad a mostani viselkedésedért
Kérdező,te nagyon korlátolt ember vagy:)
Én 26 vagyok,de nem a korát nézem egy embernek,hanem hogy mi van a fejében.
Akár 20 évvel is lehet idősebb.
Aki 5 évra maximalizálja a korhatárt az ne csodálkozzon,ha nem talál megfelelőt.
Amúgy meg ha te leszel 40 és ha neked is majd a fiatalok jönnek be,akkor majd megérted:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!