Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Te sikeres vagy társkeresésben...

Te sikeres vagy társkeresésben? Ha nem, akkor annak mi az oka?

Figyelt kérdés
2014. jún. 8. 23:22
1 2
 11/13 anonim válasza:

Igen,36f.

DE egyikböl sem lett komoly kapcsolat.

Nem tudom komolyan venni az interneten megismert nöket.

2014. jún. 9. 08:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Azt veszem észre hogy egyre inkább felszínes világban élünk, és egyre kevésbé érdeklem a nőket. Nincs egy előnyös arcszerkezetem, de volt időszak mikor így is nyitottabbak voltak a nők.

Még a netes társkeresőkön is nagyjából 1 hónap alatt 1 lány írt vissza vagy sikerült 2 szónál többet váltani. Kíváncsiságból csináltam egy kamu profilt, szimpla helyes pasis képpel, aztán napi 1x megnézem, kb napi szinten 20-an jelzik hogy találkoznának, meg írnak is vagy 10-en.

Pedig régebben sokkal nyitottabbak voltak a lányok, kb napi szinten ismertem meg újakat, és összejöttek kapcsolatok is. Sajnos ez egy felszínes világ, amibe az én ronda fejem nem illik bele.

2014. jún. 9. 08:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem érdekel az egész. Vannak elvárásaim, amik ugyan nem többek annál, mint amit én is teljesítek, de ez is elég ahhoz, hogy a jelentkező pasik 80%-a kiessen. Plusz elég egyedi az ízlésem, kevés ember mozgat meg.

Elég jól elvagyok egyedül, úgy érzem nem éri meg energiát ölni az egészbe, meg sokszor futok bele a pasik önérzetébe, az önállóság bántja őket, nem mind de a legtöbbet ha teljesítem azt amit ők sértve érzik magukat férfiúi büszkeségükben. Nem törekszem bizonyítani nekik, de a butuska kedves aranyos lányt se fogom eljátszani, hogy a pici lelkük rendben legyen.

2014. jún. 9. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!