Te sikeres vagy társkeresésben? Ha nem, akkor annak mi az oka?
Igen,36f.
DE egyikböl sem lett komoly kapcsolat.
Nem tudom komolyan venni az interneten megismert nöket.
Azt veszem észre hogy egyre inkább felszínes világban élünk, és egyre kevésbé érdeklem a nőket. Nincs egy előnyös arcszerkezetem, de volt időszak mikor így is nyitottabbak voltak a nők.
Még a netes társkeresőkön is nagyjából 1 hónap alatt 1 lány írt vissza vagy sikerült 2 szónál többet váltani. Kíváncsiságból csináltam egy kamu profilt, szimpla helyes pasis képpel, aztán napi 1x megnézem, kb napi szinten 20-an jelzik hogy találkoznának, meg írnak is vagy 10-en.
Pedig régebben sokkal nyitottabbak voltak a lányok, kb napi szinten ismertem meg újakat, és összejöttek kapcsolatok is. Sajnos ez egy felszínes világ, amibe az én ronda fejem nem illik bele.
Nem érdekel az egész. Vannak elvárásaim, amik ugyan nem többek annál, mint amit én is teljesítek, de ez is elég ahhoz, hogy a jelentkező pasik 80%-a kiessen. Plusz elég egyedi az ízlésem, kevés ember mozgat meg.
Elég jól elvagyok egyedül, úgy érzem nem éri meg energiát ölni az egészbe, meg sokszor futok bele a pasik önérzetébe, az önállóság bántja őket, nem mind de a legtöbbet ha teljesítem azt amit ők sértve érzik magukat férfiúi büszkeségükben. Nem törekszem bizonyítani nekik, de a butuska kedves aranyos lányt se fogom eljátszani, hogy a pici lelkük rendben legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!