Ha egy átlagon aluli adottságokkal rendelkező srác elvégez egy pua tanfolyamot mennyi esélye lesz nagyon jó csajt / csajokat megkapni? Illetve a tréninget elvégzők hány százaléka lesz sikeres kb?
Ez a pua csak arra van, hogy a hozzád hasonlókat lehúzzák, nem leszel jobb a csajozásban, sőt arról is hallottam, hogy még ki is nevetik a lányok azokat, akikről kiderül, hogy a pua-val foglalkoznak.
A külső nem minden, annyi a lényeg, hogy határozott legyél, nem kell semmi begyakorolt szöveg, taktika, vagy akármi.
Istenem, már te is azzal a szánalmas pénzlehúzó, hazugságra nevelő sz**rral akarsz barátnőt szerezni?
A szerelmet nem tanfolyamok alapján kell megtalálnod. Az átlagon aluli adottság attól még átlagon aluli adottság marad.
De a külső feljavítására lehet tenni, a hozzáállásodon lehet változtatni, na meg önmagadat kell adni. Egy olyan kapcsolat, ahol nem konkrétan beléd, hanem egy általad megjátszott szerepbe szerelmes valaki, az messze nem az igazi.
Bár a kérdésedből ("nagyon jó csajokat megkapni") lerí, hogy érzelmi intelligenciailag nem repkedsz isteni magaslatokban.
Komolyan van aki ez ilyennek bedől? :D
Ne, már. Mennyi idős vagy?
Eddig ezt nem is ismertem, de egy fiú azzal jönne, hogy ilyen tanfolyamon volt kinevetném.
Szerintem abból, hogy ilyet komolyan veszel lehet következtetni mennyi "nagyon jó csajt" fogsz megkapni.
Egész pontosan egyet sem.
Kedves Kérdező,
ha biciklizni akarnál megtanulni, akkor beiratkoznál egy netes tanfolyamra, vagy inkább ráülnél a bringára és gyakorolnál?
Ha izmosabb akarsz lenni, akkor a neten olvasol-e róla, vagy nekiállsz gyúrni a gyakorlatban?
De a tábor azért vicces valljuk be :) egy csomó férfi egy táborban akiknek fogalmuk sincs a nőkről ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!