Ha egy átlagon aluli adottságokkal rendelkező srác elvégez egy pua tanfolyamot mennyi esélye lesz nagyon jó csajt / csajokat megkapni? Illetve a tréninget elvégzők hány százaléka lesz sikeres kb?
"sok szep nekem tetsző csajnal beprobalkoztam"
talán ez a baj. Sok férfi esik abba a hibába, hogy nem veszi észre, hogy nem a vele egy szinten lévő nőkkel ismerkedik.
Sok férfit utasítanak el a szép nők. Tudod miért? Mert nagyon sok férfi közül válogathatunk, és csak a legjobbaknak jut szép, okos, kedves barátnő.
Amikor még nem ismertem a mostani párom és fent voltam több társkereső oldalon akkor naponta legalább 5 férfit kellett letiltanom.
Írtak és aki nem volt szimpatikus (nem csak a külsőt nézve) azt tiltottam.
Az, hogy 24 évesen még nem volt párod egyáltalán, elég riasztó lesz minden lánynak.
De hidd el ilyen tanfolyamokkal semmire sem fogsz menni. Csak lehúznak.
Írtad is, hogy tele vagy szexuális frusztrációkkal, de látom más téren is vannak gondjaid.
Az edzőterem jó ötlet, de egy pszichológus sem ártana talán. Tényleg nem szégyen, sokan járnak hozzájuk.
Barátaid mennyire vannak? A stílusodból arra következtetek, hogy nagyon alul vagy szocializálódva. Többet kéne emberekkel érintkezned, nem a neten keresztül, élőben.
Egy 24 éves fiúnak senki nem akar az anyukája lenni, ilyen korban a lányok már komolyabb kapcsolatot keresnek és egy teljesen tapasztalatlan, frusztrációkkal teli fiútól ezt nem fogják megkapni.
Lehet te nem anyukát keres, de egy kapcsolatban nem tudnál férfiként viselkedni.
Olyan problémáid vannak amikkel nem tudnád megállni a helyed egy kapcsolatban, és a lánynak kéne pesztrálnia téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!