Szerintetek nagyon csúnya vagyok?
Sokan mondták már hogy ronda vagyok.. Ápolt vagyok, de hiába, mert minden lány elutasít ismerkedésnél, bár nem csodálkozom ilyen külsővel.. 17/F
Vágassad le a hajad.
járj napozni, szoláriumba.
kezdj el gyurni, heti 3 alkalommal.szedj mellé vitaminokat és tribulus terrestist
csak divatos ruhát vegyél
ne logj állandoan neten
Ez a haj előnytelen. Kihangsúlyozza a füleidet, amiket takarni kéne. Ha kicsit megnövesztenéd jó lenne. És ne erőltesd a páwapuna stílust a későbbiekben, mondjanak amit akarnak, mert röhejes és neked a WC kefe fejet tanácsos hanyagolni.
Amúgy te még nem vagy katasztrófa, tök okés a külsőd.
14/L
Az első képen lévő frizura rettenetesen kihangsúlyozta az elálló füleidet, ami úgy csak elég ritka esetben lehet szép.
A mostani képen viszont már jól, sokkal jobban nézel ki! Mondhatni meg tettél mindent, hogy jól nézzél ki. A többi meg a lányon és a személyiségeden áll vagy bukik.
Sajnos az az elszomorító "tény", hogyha te lennél a legszebb kinézetű srác, akkor sem biztos, hogy pont annak a lánynak tetszenél, akit kinéztél magadnak.
Ha úgy képzeled, hogy nagyon ronda vagy, akkor gyere fel B.Pestre és metrózz egyet-kettőt, vagy elég csak egy buszra/villamosra felszállni és végignézni az arcokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!