Ha egy csúnya, kövér vagy nagyon vékony fiúval jönnék össze, akkor nem csalna meg, hagyna el?
Csinos lánynak mondanak, eddig csupa jó pasijaim voltak, de mindig átvertek, elhagytak, megcsaltak, eltűntek stb.
Ha egy olyan pasival jönnék össze, aki nem kell a nőknek (csúnya, kövér, vékony, határozatlan stb) akkor meg fog becsülni engem?
Nem. Te tudat alatt pont az ilyen "megcsalós", "gaz" pasikat keresed. Ráadásul ha egy ilyen fiúval jönnél össze, valószínűleg nem lennél boldog vele és lehet, hogy ő is megcsalna, mert kinyílna a csipája.
Hány éves vagy? Velem ismerkedhetsz, nem vagyok annyira csúnya. :P
# 6:
Hát, sajnos a férfiak kortól függetlenül lehetnek ilyenek. Hallani még 50 évesekről is, akik csalják a feleségüket. Ilyen a világ. Én a lányokkal szenvedek így...
26/F
Wow, dehogy, a férfiak szennyek testalkat és külső nélkül.
Ez mondjuk elég durván body-shaming, amit lenyomsz. Legalább akkora f-szság, mint a 'a kövér nők odaadóbbal az ágyban és jobban értékelik a bókokat'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!