Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy csúnya, kövér vagy...

Ha egy csúnya, kövér vagy nagyon vékony fiúval jönnék össze, akkor nem csalna meg, hagyna el?

Figyelt kérdés

Csinos lánynak mondanak, eddig csupa jó pasijaim voltak, de mindig átvertek, elhagytak, megcsaltak, eltűntek stb.

Ha egy olyan pasival jönnék össze, aki nem kell a nőknek (csúnya, kövér, vékony, határozatlan stb) akkor meg fog becsülni engem?

2014. jún. 7. 13:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
11%
igen és most várd a priviket itt mindenki jó fej rendes aranyos kocka de még nővel nem voltak úgyhogy biztos megbecsülnek:)
2014. jún. 7. 13:44
 2/17 anonim ***** válasza:
Nem így működik. Ember kell ahhoz, hogy ne csaljon meg nem kinézet. Nálam alap, hogy nem csalok meg és verek át senkit. Nyugodtan írhatsz:P
 3/17 anonim ***** válasza:
Ez nem így működik. Lehet egy olyan fiú, akinek az önbecsülése a béka segge alatt van foggal-körömmel ragaszkodna hozzád, de azt ne nevezd kapcsolatnak. Színjáték volna mindkét fél részéről.
 4/17 anonim ***** válasza:

Nem. Te tudat alatt pont az ilyen "megcsalós", "gaz" pasikat keresed. Ráadásul ha egy ilyen fiúval jönnél össze, valószínűleg nem lennél boldog vele és lehet, hogy ő is megcsalna, mert kinyílna a csipája.

Hány éves vagy? Velem ismerkedhetsz, nem vagyok annyira csúnya. :P

2014. jún. 7. 13:46
 5/17 anonim ***** válasza:
ilyen hozzáállással nem.
2014. jún. 7. 13:48
 6/17 A kérdező kommentje:
4. Igen ilyen pasikat kerestem tudat alatt, de 29 éves nőként, már gyereket családot szeretnék, és talán egy fiúra számíthatok, úgy gondolom.
2014. jún. 7. 13:48
 7/17 anonim ***** válasza:

# 6:

Hát, sajnos a férfiak kortól függetlenül lehetnek ilyenek. Hallani még 50 évesekről is, akik csalják a feleségüket. Ilyen a világ. Én a lányokkal szenvedek így...

26/F

2014. jún. 7. 13:50
 8/17 anonim ***** válasza:

Wow, dehogy, a férfiak szennyek testalkat és külső nélkül.

Ez mondjuk elég durván body-shaming, amit lenyomsz. Legalább akkora f-szság, mint a 'a kövér nők odaadóbbal az ágyban és jobban értékelik a bókokat'.

2014. jún. 7. 13:52
 9/17 anonim ***** válasza:
Lehet hogy pont olyan fiúval jöttél össze aki nagyképű, vagy amúgy is népszerű a lányoknál és ezt ki is használta, na meg ilyen kell a nőknek általában.
2014. jún. 7. 13:55
 10/17 anonim ***** válasza:
Ez nem a külsőn múlik. Én sem csaltam meg, nem vágtam át egyetlen barátnőmet eddig soha. Nem volt olyan nehéz megállni, jellem kérdése.
2014. jún. 7. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!