Ha egy csúnya, kövér vagy nagyon vékony fiúval jönnék össze, akkor nem csalna meg, hagyna el?
Csinos lánynak mondanak, eddig csupa jó pasijaim voltak, de mindig átvertek, elhagytak, megcsaltak, eltűntek stb.
Ha egy olyan pasival jönnék össze, aki nem kell a nőknek (csúnya, kövér, vékony, határozatlan stb) akkor meg fog becsülni engem?
Szerintem nagyon rosszul gondolkodsz.
De arra kíváncsi lennék, hogy tényleg csinos vagy, vagy csak anyud mond annak.
Küldj egy képet privátban!
Volt olyan ismerősöm, aki tényleg jól nézett ki, és mindig ronda, igénytelen hapsikat szerzett magának, mert "azok úgyse csalják meg". Hát de. Csak annyi történt, hogy egy ideig még szendék voltak, aztán felbátorodtak, hogy mekkora f"szagyerekek, "lám-lám, egy ilyen csajt is befűztem", és ment a csajozás. Mindegyik megcsalta. Persze ehhez ő is asszisztált, mert egyébként a kinézetén kívül semmit se adott.
A másik: Hiába vonz a belső, ha a külső egyáltalán nem vonz, akkor el fogsz csábulni. Ez egy kényszerű, nem természetes állapot, ez mindenre, még a kapcsolatotokra is kihat. 29 évesen- gondolom- már azért jobban számítanak a belső értékek, "megszépítik az embert", meg hasonló rizsaszöveg, de testi vonzalomnak valamennyire akkor is kell lennie.
Jobb esetben előbb-utóbb magad is eljutsz abba az állapotba, hogy hiába néz ki valaki űberf"szán, taszítani fog az ember, mert a személyisége nem vonz. Így fordítva is, lehet, hogy egy külsőre nem űberf"sza, csak mondjuk átlagos férfi megfog a személyiségével. Ez lenne az optimális, nomeg -és ezt nem győzöm elégszer hangsúlyozni- egy kapcsolat két emberen múlik, és neked is 50% befolyásod van arra, hogy a párod megcsal-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!