Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy csúnya, kövér vagy...

Ha egy csúnya, kövér vagy nagyon vékony fiúval jönnék össze, akkor nem csalna meg, hagyna el?

Figyelt kérdés

Csinos lánynak mondanak, eddig csupa jó pasijaim voltak, de mindig átvertek, elhagytak, megcsaltak, eltűntek stb.

Ha egy olyan pasival jönnék össze, aki nem kell a nőknek (csúnya, kövér, vékony, határozatlan stb) akkor meg fog becsülni engem?

2014. jún. 7. 13:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
sajnos ez nem így működik
2014. jún. 7. 13:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Én is gondolkoztam ebben kedves kérdező hogy esetleg egy csúnyácskább lány hűségesebb és szeretőbb lenne. De ez hülyeség. Velem az a helyzet hogy jól nézek ki, de csak a fiatalabb lánykáknak tetszek: (17-18). Mivel 18 éves vagyok. Volt már szerencsém párkapcsolathoz ezzel a korosztállyal. Én nagyon toleráns embernek tartom magamat, de nem bírom az óvodás felelőtlen átgondolatlan hozzáállásukat, egy idő után betelt a pohár a gyermeteg hülyeségekkel. Nekem ambícióim/céljaim vannak. Dolgozok iskola mellett a vállalkozásunkban. 1 Éven belül meglesz a saját kocsim. És inkább olyan nőt keresek akit eltudnék képzelni majd a gyermekeim anyjának és a feleségemnek. Konkrét elképzeléseim vannak. Nem érdekel a betépés,iszákos tinédzser színvonalú szórakozásnak mondott szellemi nihil. Egyébként az idősebb nőknek is tetszem pl 23. Szóval egyáltalán nem reménytelen számomra a dolog. 18F
2014. jún. 7. 14:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is családot szeretnék, egy szilárd és biztos életet, egy olyan embert szeretnék aki a társam a mindennapokban és egymás lelki támaszai vagyunk, egy olyan embert akit ugyanazok a célok hajtják mint engem, egy olyan embert akire lehet számítani és felelősségteljes. Szerintem adjunk egymásnak egy esélyt és ismerjük meg egymást. Írok privátot.
2014. jún. 7. 14:10
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nagyon rosszul gondolkodsz.

De arra kíváncsi lennék, hogy tényleg csinos vagy, vagy csak anyud mond annak.

Küldj egy képet privátban!

2014. jún. 7. 14:34
 15/17 anonim ***** válasza:
:)
2014. jún. 7. 14:47
 16/17 anonim ***** válasza:

Volt olyan ismerősöm, aki tényleg jól nézett ki, és mindig ronda, igénytelen hapsikat szerzett magának, mert "azok úgyse csalják meg". Hát de. Csak annyi történt, hogy egy ideig még szendék voltak, aztán felbátorodtak, hogy mekkora f"szagyerekek, "lám-lám, egy ilyen csajt is befűztem", és ment a csajozás. Mindegyik megcsalta. Persze ehhez ő is asszisztált, mert egyébként a kinézetén kívül semmit se adott.

A másik: Hiába vonz a belső, ha a külső egyáltalán nem vonz, akkor el fogsz csábulni. Ez egy kényszerű, nem természetes állapot, ez mindenre, még a kapcsolatotokra is kihat. 29 évesen- gondolom- már azért jobban számítanak a belső értékek, "megszépítik az embert", meg hasonló rizsaszöveg, de testi vonzalomnak valamennyire akkor is kell lennie.

Jobb esetben előbb-utóbb magad is eljutsz abba az állapotba, hogy hiába néz ki valaki űberf"szán, taszítani fog az ember, mert a személyisége nem vonz. Így fordítva is, lehet, hogy egy külsőre nem űberf"sza, csak mondjuk átlagos férfi megfog a személyiségével. Ez lenne az optimális, nomeg -és ezt nem győzöm elégszer hangsúlyozni- egy kapcsolat két emberen múlik, és neked is 50% befolyásod van arra, hogy a párod megcsal-e vagy sem.

2014. jún. 7. 17:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Jah, férfi válaszoló voltam.
2014. jún. 7. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!