Egyre több a csúnya lányokat kereső kérdező. Ennek mi értelme?
Azt hiszik őket könnyebben megkapják, vagy mi? Szerintem épp ellenkezőleg...Hozzájuk sem könnyű közeledni, mivel önbizalomhiányukból adódóan jobban el is zárkóznak az ismerkedés elől.
18/L
Na mi van csajok, már ez is piszkálja a fantáziátokat?!
Veletek ellentétben ők tudnak lejebb adni az elvárásaikból.
Chh.. Bezzeg ha tojunk rátok, és nem küzdünk értetek akkor meg az a baj.
12-es!
Én is kiírhattam volna a kérdést, úgy hogy "Na mi van fiúk? Egyre többször kerestek csúnya lányokat, ennek mi értelme?" majd a magyarázat alatta így hangzott volna ez esetben:
"Azt hiszitek őket könnyebben megkapjátok, vagy mi?" stb...De nem tettem, mert én NEM ÁLTALÁNOSÍTOK! Csak is kizárólag az olyan kérdést kiírókról alkottam véleményt, nem pedig a FIÚKRÓL ÁLTALÁNOSSÁGÁBAN! Ne haragudj, de engem meg ez idegesít nagyon, hogy ha van 1 ember aki csinál valami, rögtön az ő nemét kezdik el szidni...
Egyébként meg én nem mondtam egyetlen srácnak sem, hogy kezdjen el csúnyákat keresni, de valahol érthető ha úgy dönt, lejjebb ad az elvárásaiból. És ez lányok részéről is ugyan úgy elmondható. Én csak azt nem értem, hogy mi értelme van az ilyen jellegű kérdéseknek...Egy csúnya lány nem szívesen vallja magát szépnek ez igaz, de a legkevésbé sem szeretne azzal kezdeni, hogy "Szia! Én csúnya vagyok. Ismerkedünk?" Szerintem két csúnyább ember is szeretheti egymást, vagy épp szebbek a kevésbé szépeket és fordítva, csak a SZEMÉLYISÉGÉT kell keresni, figyelembe venni és értékelni. Természetesen nem azt mondom, a külső is dominál valamilyen szinten, alap higénia a minimum, de nem arról van szó, hogy az embereket be kell skatulyázni: "csúnya és nem csúnya...te azzal, ő azzal és kész"....
Életben sem így működik...annyi minden meghatározza, hogy egy ember mennyire szerethető, mennyire lehet elfogadni a hibával együtt. A beszéde, reakciói, érdeklődési köre, tájékozottsága, humora egyszóval mindenki egy külön karakter. Kinézettől függetlenül.
Ühüm, jó az elképzelésed. De most ebbe a felszínes világba a külső dominál.
Persze jobban hangzana az ismerkedős kérdés pl: -Csendes és normális lányok, volna kedvetek ismerkedni? A kűlső nem lényeg.
Lehet többen is írnának rá. De viszont az oldalon rengetegszer olvasom, hogy ha ronda vagy akk próbálkoz rondáná.. Ebból a legtőbb srácnak az alakúl ki a tudatába, hogy rondánál kezdeményezzen. Csak ezt a fránya fogalmazást hanyagoljuk.
- Gondolom, hogy sok nő gondolja magát csúnyának, és hátha valakin nem találja őket annyira annak, vagy neki más az ízlése.
- Lehet, hogy kamu
- Lehet, hogy egy önmagát csúnyának tartó nő alul pozicionálja magát, és erre játszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!