Hogyan ismerkedjek meg egy lánnyal például egy rendezvényen, vagy iskolában?
Figyelt kérdés
Már elegem van abból, hogy a barátaim kiröhögnek, mert nekem nincs barátnőm... Őszintén szólva én is érzem, hogy valami hiányzik az életemből. Hogy tudnék egy lánnyal összeismerkedni például az utcán, vagy az iskolában, vagy akárhol? ( diszkóba nem járok ) Vannak hobbijaim : jó bűvész vagyok, gördeszkázom.
Valamint, hogy szerezzek önbizalmat?
És mit ajánlotok hogy jobban nézzek ki?
2014. jún. 7. 19:09
1/5 aladar12 válasza:
kezdj el edzeni.
ha vmi rendezvényen vagy és el akarsz kápráztatni 1 csajt bűvészkedj neki (legyen nálad 1-2 kártyatrükk stb).
2/5 anonim válasza:
attól függ milyen a lány stílusa,sokat számít hogy akarsz a közelébe férközni
3/5 anonim válasza:
a bűvészkedés sok lánynak bejön ha nem lövöd le a poént akkor mindig megtudod lepni és az tetszik nekik :)
4/5 anonim válasza:
Több évezredes recept erre, hogy buliban táncra kéred.
5/5 anonim válasza:
Szia hány éves vagy? Küldj képet, mert így nem tudjuk, hogy min kell változtatni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!