Fiúk, ha egy lány ír nektek facebookon, akivel amúgy a suliban köszöntök, akkor azt ti már kezdeményezésnek vesziket, vagy szimpla barátkozásnak?
Nem szeretnék nyomulósnak tűnni, csak szimpatikus nekem ez a fiú, és szívesen beszélgetnék vele. A barátjával jóban vagyok, és egy ideje ezzel a fiúval is köszönünk a suliban, mikor találkozunk a folyosón. Ha írok neki, akkor arra fog gondolni, hogy tetszik nekem, vagy nem feltétlenül? Egyébként kicsot bejön, de nem lenne jó, ha ez lejönne neki.
Köszönöm a válaszokat előre is! :)
16/L
Tuti, hogy rám van indulva.
Egy valamit is magára adó nő nem ír rá látásból ismert fiúnak.
Lol, ezért van az, hogy a pasik mindent flörtölésnek vesznek. Lehetsz te a legrondább, legbunkóbb tag, ha egy csaj azt mondja "Hú, én is szeretem a Pepsit", akkor te mész rohanni, hogy "Haver, azt mondta, szereti a Pepsit, tutira le akar szopni."
A fiúk annyira szánalmasak.
Miért ne írhatna neki te paraj?
Ne halgass erre kérdező,írj nyugodtan.
Egy ráírás az MIÉRT számít kezdeményezésnek? Nem randira akarja hívni..
Ez a baj a lányokkal..
Ha egyszer egy orrát vakaró fiú véletlenül belenéz a szekrény üvegébe és összeakad a tekintetük,akkor onnan úgy veszik hogy a fiúnak tetszenek és a lehető legjobban ignorálják mert nehogy nyomulósnak tűnjenek..
A fiúnak ebből annyi jön le hogy valamiért bunkó vele a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!