Valaki ismerkedni? 22/L
Figyelt kérdés
Akik bemutatkozása a legjobban megfog annak képet is küldök :D
nem válaszolok az olyanokra h írj meg egyéb felkérésekre...
2014. jún. 5. 19:47
31/37 anonim válasza:
Ha van aki komolyan elhitte, hogy a kérdező lány, akkor az meg is érdemli, hogy így leszarják. :)
32/37 anonim válasza:
De nem egy ilyen szexis fazon mint én! Vagy nem hiszitek el? Megyek veszek egy pezsgőfürdőt és felteszek egy fotót magamról. :P
33/37 anonim válasza:
Ha van aki komolyan elhitte, hogy a kérdező kiválaszt majd valakit, és annak küld egy képet, az hülye. Nem azt mondom, hogy megérdemli, hogy leszarják, mert leszarva lenni szar, de az tényleg egy reménytelen eset.
34/37 anonim válasza:
Én vagyok a Nagy Kecske§hajt, a legjobb ember. Kicsit sem vagyok egoista, csak terrorista vagy alkoholista! Te döntöd el, melyik :D
35/37 anonim válasza:
Ha ezt olvasod kérdező jól figyelj akkor sem ismerkednék veled ha te lennél az utolsó nő ezen a földön! Mert te egy dög vagy..
36/37 anonim válasza:
Szerintem meg maximum az esti tejecskéjét issza meg aztán anyucikája elzavarja az ágyba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!