Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki ismerkedni? 22/L

Valaki ismerkedni? 22/L

Figyelt kérdés

Akik bemutatkozása a legjobban megfog annak képet is küldök :D

nem válaszolok az olyanokra h írj meg egyéb felkérésekre...

2014. jún. 5. 19:47
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Ha van aki komolyan elhitte, hogy a kérdező lány, akkor az meg is érdemli, hogy így leszarják. :)
2014. jún. 5. 20:07
 32/37 anonim válasza:
De nem egy ilyen szexis fazon mint én! Vagy nem hiszitek el? Megyek veszek egy pezsgőfürdőt és felteszek egy fotót magamról. :P
2014. jún. 5. 20:10
 33/37 anonim ***** válasza:
Ha van aki komolyan elhitte, hogy a kérdező kiválaszt majd valakit, és annak küld egy képet, az hülye. Nem azt mondom, hogy megérdemli, hogy leszarják, mert leszarva lenni szar, de az tényleg egy reménytelen eset.
2014. jún. 5. 20:10
 34/37 anonim ***** válasza:
Én vagyok a Nagy Kecske§hajt, a legjobb ember. Kicsit sem vagyok egoista, csak terrorista vagy alkoholista! Te döntöd el, melyik :D
2014. jún. 5. 20:21
 35/37 anonim ***** válasza:
Ha ezt olvasod kérdező jól figyelj akkor sem ismerkednék veled ha te lennél az utolsó nő ezen a földön! Mert te egy dög vagy..
2014. jún. 5. 20:28
 36/37 anonim ***** válasza:
Szerintem meg maximum az esti tejecskéjét issza meg aztán anyucikája elzavarja az ágyba :)
2014. jún. 5. 20:32
 37/37 anonim válasza:
Haljál meg szegeden!
2014. jún. 5. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!