Valaki ismerkedni? 22/L
Figyelt kérdés
Akik bemutatkozása a legjobban megfog annak képet is küldök :D
nem válaszolok az olyanokra h írj meg egyéb felkérésekre...
2014. jún. 5. 19:47
1/37 anonim válasza:
szia, kánten vagyok montázsiból ;)
3/37 anonim válasza:
Jobb dolgom is van, mint hogy a te vágyaidat lessem.
4/37 anonim válasza:
Szia, irj..hogy a ráktol büdös legyėl!:)
5/37 anonim válasza:
na most aztán küzdhetünk a kegyeidért, viszont ez jó, most mindenkiből kihozod a kreatív énjét :)
bemutatkozásom:
se nem vagyok magas, de alacsonynak sem mondanám magam,
átlagos testem átlagon felüli...személyiségemmel kompenzálom ,
enyhén meteor szexuális vagyok így vonzódom az aszteroidákhoz,
20 éves vagyok de letagadhatnék néhány évet ha meg vagyok borotválkozva,
az esetem: 22 éves titokzatos lány, akarom mondani nő aki képet küld privátban :D
6/37 anonim válasza:
Remélem ma meghalsz, és akkor soha többé nem kell majd átjavítani a korodat ennél a kérdésnél.
7/37 zoliba' válasza:
én nem állítom,hogy én lennék Batman,de még senki nem látott engem és batmant egy szobában.
8/37 anonim válasza:
Igazából kicsit komolytalannak tűnsz, de azt legalább elárulhatnád, hogy merre felé laksz (megye is elég), mert nem szeretek feleslegesen tiszteletköröket járni.
10/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm az írásokat, de még nem nyert senki sem :(
Nincs meg a szikra arra sem h visszaírjak :(
Hol a verseny szellem Fiúk!
2014. jún. 5. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!