Valaki ismerkedni? 22/L
Figyelt kérdés
Akik bemutatkozása a legjobban megfog annak képet is küldök :D
nem válaszolok az olyanokra h írj meg egyéb felkérésekre...
2014. jún. 5. 19:47
22/37 anonim válasza:
#12 vagyok ismét. Csak azért tettem fel a kérdést, mert nagyon elleszenvesnek tűnik a kérdező... Én úgy gondolom, hogy illik a mésik felek egyenrangúnak tekinteni és nem úgy hozzáállni az ismerkedéshez, hogy akinél nincs meg a szikra annak még csak vissza sem írok stb.. Másrészt meg egy üzenet alapján szikra? Most komolyan? ...
23/37 anonim válasza:
feldugok neked egy kovakövet és majd lesz szikra :D aztán meglocsollak egy kis benzinnel hogy legyen fellángolás :)
24/37 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem iszom tovább a tequilámat mert az most jobban esik mint túlfűtött fiúkkal beszélgetni!
na puszcsi és ne haragudjatok h bunkó módon nem írtam vissza senkinek ez egy ilyen nap...
Pá
2014. jún. 5. 20:02
26/37 anonim válasza:
Nagyon tutik az ilyen 'nők'. Várja a nyáladzó, farkuk után rohangáló hímeket, mert azt hiszi, hogy vele beszélgetni külön megtiszteltetés kell, hogy legyen.
A 75 IQs férfiakat talán kifogod az ilyen hülye szöveggel, meg, hogy képet is küldesz... Grat
Egy értelmiségi férfi a fejét sem mozdítaná feléd.
27/37 anonim válasza:
Hmm...Most szavakba kéne foglalnom a megnyerő személyiségemet azért, hogy képet is küldjél?:) Fiatal, maximalista fiú vagyok, imádom a zenét, nem szeretem a monoton dolgokat, próbálok a mának élni, ezért megragadom a lehetőségeket :D Többit privátban, ha felkeltettem az érdeklődésedet :)
28/37 anonim válasza:
# 26 most is kifogott magának jó néhány ilyet
29/37 anonim válasza:
Én most csak kapkodom a fejemet, hogy mennyi hülye puncit volt képes összehordani a szél erre az oldalra... Itt a nyár?
30/37 anonim válasza:
Ez egy álomlány... hogy lekoptatott, hogy ba.szná meg a Józsi a szomszédból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!