Miért baj egy fiúnak, ha így hordom a táskám?
Ismerkedni kezdtem egy fiúval és azt mondta hogy ő nem szeretne tőlem semmit. Kérdeztem, hogy mi a baj, miért, erre azt mondta ő nem szereti az olyan lányokat, akik könyökhajlatba hordják a táskájukat. Miért baj ez nektek pasik?
Most kajak ezért "ribizli" valaki? :D Siralmas, hogy mennyire ostoba válaszoló van... Mindenki, aki ezt a szót használja akármire is, mint egy bélyeget, az kb. koldulja a lepontozást minden normális embertől.
A kérdésre: A srác egy gyökér volt, viszont tényleg van olyan táska, amelyik bénán néz ki, ha így hordják,de nem mind.
Mielőtt ostobázol itt, nem ártana az értő olvasást gyakorolni kicsit. Senki nem írta, hogy valaki ettől automatikusan ribizli lesz, csupán úgy fog kinézni, ami külső szemlélőnek nagyon megtévesztő, hamis képet adhat.
Nem véletlenül alakult ki ez az emberekben, abba is gondoljatok bele. Ezért szakítani valakivel nyilván óriási baromság, de attól még a helyetekben mellőzném az ilyen táskatartást.
lehet hogy a társadalom szerint qvás
de én nem vagyok ilyen automatikusan elítélő egy táskahordó póztól...
Nos, lány létemre valahogy nekem sem tetszik, de mindenki máskép gondolkodik. Alapból nem veszek kéz táskát.
Nyudtan le lehet ezért pontozni, de ilyenkor esküszöm a vérvétel utáni állapot jut eszembe, mikor a vattapamacsot szorítjuk a tűszúrás helyére. :)
#25: és tényleg. :D
Egyébként vicc, hogy emiatt nem szeretne tőled semmit, de szerintem sem túl előnyös így hordani.
Ez jo volt köszi :DDDDD
(utolsonak)
Nem hordanék így táskát. (Igazából, nem is tudom...kényelmes-e ez, vagy nem zsibbad el a karjuk?)
Alap nem is szeretem a táskákat, ősszel és télen ott a gatya, a kabát...annyi zseb pont elég nekem, hogy egy igazolványt, egy telefont és a kulcsomat beletegyem, (esetleg még egy pénztárcát).
Amikor mégis szükséges, hogy táskát hordjak, akkor vagy a vállamon hordok egy válltáskát, vagy átvetve átlósan.
Az, hogy "k*rvásnak" gondolják ezt a pózt, talán azért van, mert általában az olyan lányoknál látható ez a viselési mód akik a plázákban teszik-veszik magukat. (Általánosítás, vagy inkább asszociáció...nem igazán tudni, de ez van.)
A lényeg, hogy nem azt mondják, azzz vagy, hanem hogy ez a póz, olyannn...ha nem akarod, hogy ilyen bárkinek is eszébe jusson, akkor egyszerűen hordd máshogy...ennyi.
+ ez a póz leginkább a t-rex-ekre emlékeztet. :D 19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!