Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy 21 éves, jó kedvű, kedves,...

Egy 21 éves, jó kedvű, kedves, nem ronda fiúnak van esélye találni egy lányt aki tudja szeretni, BP közelében?

Figyelt kérdés
Volt már pár barátnőm, eléggé jól megvoltam velük és nagyon hosszú kapcsolataim voltak általában, csak az a gond hogy talán elsőre bizalmatlanok velem az emberek. Gyerek korom óta a szüleim arra neveltek hogy segítsek másoknak ahogy tudok, legyek rendes az emberekkel akik megérdemlik stb. Talán azt hihetik rólam, hogy hátsó szándékom van, vagy nem magamat adom. De hát 1-2 találkozós alatt még nem lehet megismerni legfeljebb egy kicsit. Pedig elég kitartóan sportolok, tanulok, foglalkozok állatokkal, elektronikával és informatikával. Kíváncsi vagyok, hogy esetleg most hogy van itt ilyen lehetőség hogy feltehettem ezt a kérdést, esetleg így rám talál egy olyan lány aki szánna rám időt hogy személyesen is megismerjen és sok-sok szép percet töltsünk együtt, akár egy holdfényes rakpartos éjszakán, akár egy jó film nézése közben, akár egy túrázáskor, bár eddig csak kamusokba futottam, ezért nem nagyon hiszek a dologban.
2014. jún. 2. 01:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Van.
2014. jún. 2. 01:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Hogy ne lenne?:)
 3/7 anonim ***** válasza:
Nagyon hosszú kapcsolatok és 21 vagy?!
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért itt kell ezt?! Ha azt mondod, hogy már volt barátnőd akkor a következős se itt akard megismerni...Az itteni lányok vagy zakkantak, vagy csúnyák vagy messze laknak.
2014. jún. 2. 01:30
 5/7 anonim ***** válasza:
4nek igaza van :D
2014. jún. 2. 01:34
 6/7 A kérdező kommentje:
tapasztalatból írom, hogy NINCS ESÉLYE...
2014. júl. 12. 01:52
 7/7 anonim ***** válasza:
A kérdésedben lévő srácnak van esélye. Neked nincs.
2014. júl. 29. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!