Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért baj egy fiúnak, ha így...

Miért baj egy fiúnak, ha így hordom a táskám?

Figyelt kérdés

Ismerkedni kezdtem egy fiúval és azt mondta hogy ő nem szeretne tőlem semmit. Kérdeztem, hogy mi a baj, miért, erre azt mondta ő nem szereti az olyan lányokat, akik könyökhajlatba hordják a táskájukat. Miért baj ez nektek pasik?

[link]

2014. jún. 5. 18:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
78%

Nem értem miért ku*vás ez... A ku*vák lógatják a kezüket. Ez inkább csajos nem ku*vás. Nincs ezzel baj.

23/f

2014. jún. 5. 18:49
 12/30 anonim ***** válasza:
40%
Azért, mert csak az idióta elkényeztetett p_csák hordják így a táskát, ráadásul úgy néznek ki tőle, mintha nyomorékok lennének (bármint aki csak így bírja tartani a kezét egy születési rendellenesség miatt). Elég undorító, megértem h emiatt nem akart veled összejönni (meg bizonyára nem vagy olyan nagy szám, szóval ennyit nem érnél meg neki).
2014. jún. 5. 18:49
 13/30 anonim ***** válasza:
45%
Ez nőies nem ku*vás, nyomorékok! :D
2014. jún. 5. 18:51
 14/30 anonim ***** válasza:
52%
Ezt én is aláírom, tényleg plázacicás/ku...vás lesz tőle az illető. Főleg, hogy csak az utóbbi kb. 2 évben lett ez ilyen elterjedt, gondolom most ilyen táska a divat. Vegyetek más táskát, vagy hordjátok normálisan szerintem.
2014. jún. 5. 18:51
 15/30 One of the Anonymus ***** válasza:
54%
Mert olyan vagy így mint egy ribizli.
2014. jún. 5. 18:52
 16/30 anonim ***** válasza:
úúúú vazze ez tényleg k**vás. És főleg, mert tényleg az ilyen elkényeztetett tini ri**ncok hordják így (nagy többségben), és ha egy normális lány elkezdi így hordani, ne csodálkozzon, ha k**vának nézik. Szóval, ha nem tartozol ebbe NE hord így. Ha még is akkor most már tudod mi a helyzet :)
2014. jún. 5. 18:56
 17/30 A kérdező kommentje:
Mi alapján ribizlis és mi alapján nőies? Ha meg hátizsákot hordanék az meg gondolom fiús lenne, de mi alapján?
2014. jún. 5. 18:57
 18/30 anonim ***** válasza:
Akkor hordj válltáskát, az nőies.
2014. jún. 5. 18:58
 19/30 anonim ***** válasza:

Ezeka megnyilvánulások mélyen ösztönösek, nem igazán "de miért?", hanem "mert csak".

Szvsz imádnám ha ez lenne a legnagyobb problémám.

2014. jún. 5. 18:59
 20/30 anonim ***** válasza:
70%

Én az utcán csak és kizárólag kényeskedő, kimázolt, ultraszuperdivatos tinikislányokon láttam így a táskát, akik körülbelül két értelmes mondatot sem bírtak kinyögni.

Értelmes, normális, csinos NŐ, az nem így hordja, magamból és a környezetemből kiindulva.

Keresd az összefüggést, hogy a férfiak milyen nőt akarnak. :D

2014. jún. 5. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!