Ismerkedni kezdtem egy fiúval és azt mondta hogy ő nem szeretne tőlem semmit. Kérdeztem, hogy mi a baj, miért, erre azt mondta ő nem szereti az olyan lányokat, akik könyökhajlatba hordják a táskájukat. Miért baj ez nektek pasik?
Nem értem miért ku*vás ez... A ku*vák lógatják a kezüket. Ez inkább csajos nem ku*vás. Nincs ezzel baj.
23/f
2014. jún. 5. 18:49
12/30 anonim válasza:
Azért, mert csak az idióta elkényeztetett p_csák hordják így a táskát, ráadásul úgy néznek ki tőle, mintha nyomorékok lennének (bármint aki csak így bírja tartani a kezét egy születési rendellenesség miatt). Elég undorító, megértem h emiatt nem akart veled összejönni (meg bizonyára nem vagy olyan nagy szám, szóval ennyit nem érnél meg neki).
2014. jún. 5. 18:49
13/30 anonim válasza:
Ez nőies nem ku*vás, nyomorékok! :D
2014. jún. 5. 18:51
14/30 anonim válasza:
Ezt én is aláírom, tényleg plázacicás/ku...vás lesz tőle az illető. Főleg, hogy csak az utóbbi kb. 2 évben lett ez ilyen elterjedt, gondolom most ilyen táska a divat. Vegyetek más táskát, vagy hordjátok normálisan szerintem.
2014. jún. 5. 18:51
15/30 One of the Anonymus válasza:
Mert olyan vagy így mint egy ribizli.
2014. jún. 5. 18:52
16/30 anonim válasza:
úúúú vazze ez tényleg k**vás. És főleg, mert tényleg az ilyen elkényeztetett tini ri**ncok hordják így (nagy többségben), és ha egy normális lány elkezdi így hordani, ne csodálkozzon, ha k**vának nézik. Szóval, ha nem tartozol ebbe NE hord így. Ha még is akkor most már tudod mi a helyzet :)
2014. jún. 5. 18:56
17/30 A kérdező kommentje:
Mi alapján ribizlis és mi alapján nőies? Ha meg hátizsákot hordanék az meg gondolom fiús lenne, de mi alapján?
2014. jún. 5. 18:57
18/30 anonim válasza:
Akkor hordj válltáskát, az nőies.
2014. jún. 5. 18:58
19/30 anonim válasza:
Ezeka megnyilvánulások mélyen ösztönösek, nem igazán "de miért?", hanem "mert csak".
Szvsz imádnám ha ez lenne a legnagyobb problémám.
2014. jún. 5. 18:59
20/30 anonim válasza:
Én az utcán csak és kizárólag kényeskedő, kimázolt, ultraszuperdivatos tinikislányokon láttam így a táskát, akik körülbelül két értelmes mondatot sem bírtak kinyögni.
Értelmes, normális, csinos NŐ, az nem így hordja, magamból és a környezetemből kiindulva.
Keresd az összefüggést, hogy a férfiak milyen nőt akarnak. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!