Szerintetek érez valamit irántam?
Van egy srác, nem Magyarországon él, de egy csereprogramon egy délután találkoztunk, és látszódott, hogy bejövünk egymásnak. Ők másnap már mentek el. Utána beszéltünk párszor chaten (mindig ő írt), majd (egy hónap múlva) a mi osztályunk ment ki 4 napra az ő országukba. Ott eléggé összemelegedtünk, és utolsó este csókolóztunk is. Azóta minden nap beszélünk chaten, és úgy tűnik érez valamit irántam, állítólag én vagyok a háttérképe is...nyáron lesz egy tábor, ahol fogunk találkozni, és arra gondoltam, hogy ez az egész csak arra megy ki, hogy ott lefeküdjünk. Ez lehetséges? Képes lenne egy srác ennyit tenni csak azért, hogy szexeljen? Mert van egy másik lány, akit szintén egy csereúton ismert meg (még a mi kiutazásunk előtt, azután, hogy elmentek tőlünk, de akkor mi még nem ismerkedtünk össze rendesen). Állítólag ugyanannyit beszél mindkettőnkkel, és ugyanolyan fontosak vagyunk neki. Lehetséges, hogy egyszerre 2 emberbe legyen szerelmes? Ráadásul mindkettőnkkel "távkapcsolatban" él. De amikor még ott voltunk, beszéltük, hogy ez a távkapcsolat mennyire nem működő dolog (amikor rákérdeztem a másik csajra), de most velem is ugyanez van.
Engem most hülyít és csak le akar feküdni velem? De akkor miért ír naponta (többször is)??
Bocsi kicsit hosszú lett:D 16 évesek vagyunk
De a másik csajjal legközelebb egy év múlva találkozik!
Nem, ő az a srác, aki nagyon sok csajjal volt már (lefekvés szintjén), és lehetne is, de azt mondja, hogy mostmár beleunt ezekbe az egyéjszakás ribikbe, és többre van szüksége, arra, hogy szerethessen.
És én ezt el is tudom hinni, de tudja, hogy köztünk a távolság miatt sajnos nem lehet komoly kapcsolat. És azt is tudja, hogy nem fogok vele lefeküdni. Akkor mit akar? És a másik csaj? Nem hiszem, hogy létezne, hogy valaki két emberbe legyen szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!