Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valóban érez irántam valamit,...

Valóban érez irántam valamit, vagy csak megpróbál lefektetni?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel anno randizgattam, eljutottunk addig, hogy együtt is aludtunk, de nem feküdtünk le, csak együtt aludtunk. Aztán eltünt, 3 hét után kaptam tőle sms-t, hogy lehetnénk e barátok, mert különleges lánynak tart. Ezt elutasítottam, többé nem beszéltünk. Most 3 hónap után felkeresett megint, elmondta, hogy miért tünt el akkor régen, és azt állítja, hogy hiányzom neki.. hogy érez irántam valamit. De inkább csak a barátságot próbáljuk meg, mert most nincs ideje kapcsolatra.

Nem tudom eldönteni, hogy igazat mond e, vagy csak ennyire szeretne lefektetni?

2014. máj. 31. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Komolytalan a gyerek, és le akar fektetni.
2014. máj. 31. 21:32
 2/6 anonim ***** válasza:
komolytalan mint a szar xD
2014. máj. 31. 21:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Szexet akarna csak.
2014. máj. 31. 21:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Sejtettem.. :) Csak nem gondoltam, hogy még 3 hónap után is érdeklem annyira, hogy megkeressen a szex miatt..
2014. máj. 31. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:
XD te ismered, neked kell tudni milyen a srác, mi csak a leírásod alapján mondhatunk bármit is, de mi őt nem ismerjük
2014. máj. 31. 22:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Szóval kétszer azt mondta, hogy legyetek barátok, mikor együtt aludtatok, még akkor sem nyúlt hozzád, és benned az a kérdés motoszkál, hogy meg akar-e fektetni? Bár igaz, bennem is felmerül a kérdés, hogy vajon a nő, akit látok naponta a metrón, vajon le akar-e fektetni. Teljesen érthető.
2014. jún. 1. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!