Meg tudnál bocsátani annak a srácnak aki szerelemből elrabol téged, és megpróbál rávenni hogy legyél a társa?
Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 14:26
2/8 anonim válasza:
Magyarul annak, aki figyelmen kívül hagyja, hogy én mit szeretnék, és megprôbálja rámeröltetni az akaratát? Nem.
3/8 Paulik Áron válasza:
Kivéve, ha Stockholm-szindróma lép fel.
4/8 anonim válasza:
Ebben az esetben te hogyan értelmezed a szerelem szot?????
6/8 anonim válasza:
Csak ha a barátom az, de akkor nem bocsátanám meg, hanem megköszönném :) Sajnos ő még fesztiválra se akar elrabolni, pedig idén ingyenes a Hegyalja!
7/8 anonim válasza:
Erre nyilván a nők többsége rávágja, hogy nem, pedig a történelem számtalanszor bizonyította, hogy ez így teljesen működőképes. És most nem az ilyen aberrált állatokra gondolok, akik láncra verve tartanak egy lányt a pincében, hanem arra, hogy egy időben a nőrablás, nőszöktetés volt a standard párszerzési mód. Főleg a törzsi, nomád népeknél, de lásd például a szabin nők elrablásának történetét, azt nem kisebbek, mint a rómaiak követték el.
8/8 anonim válasza:
Igen. De én alapból furcsa viselkedésű vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!