Ez a lány vajon többet érez irántam, mint barátság?
Először is tudni kell, hogy nekem nagyon szimpatikus a leányzó amúgy.
Szóval mindig kezdeményezi a találkozókat, meg is kérdezi ráérek -e ekkor meg akkor, néha úgy veszem észre, hogy bókol. Ha találkozunk, akkor gyakran ad nekem valami kis falánkságot (mondjuk egy tábla csokit, amit közösen meg tudunk enni, vagy ilyen-olyan csokit), és mindig olyan édesen néz rám, mintha valami lenne a tekintetében. Olyan máshogy néz rám, nem úgy, mint másra. Sokszor akar segíteni és meg is teszi, ha tudja. Néha kicsit zavarja őt, ha más lánnyal is találkozom, de csak baráti szinten, nem úgy hogy randizva. Többet érezhet?
Nekem nagyon szimpatikus, de korábban volt egy nagy csalódásom és félek. Ismerem már jól, tudom, hogy nem csalna meg, teljesen 10/10 minden téren, csak félek egy kapcsolattól.
De azt hiszem igen, megpróbálnám vele, ha úgy lenne és biztos lennék abban, hogy belém esett és nem csinálnék magamból hülyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!