Most komolyan, ismerkedett már valaki GYK-s kérdésen keresztül?
Figyelt kérdés
A Szerelem,szex kategória tele van ilyen "Lányok BP-en 20 éves fiú ismerkedne" típusú kérdésekkel. Nagyon érdekelne, hogy előfordult már hogy valaki kiírt egy ilyet és személyes találkozó lett belőle? Nagyon kíváncsi lennék rá.. Elég elkeseredett próbálkozásnak tűnik ilyet kiírni és nehezen tudom elképzelni hogy valaki itt találjon randit.
Ha valakinek van ilyen élménye(akár ő írt ki kérdést akár válaszolt a kérdezőnek) legyen szíves ossza már meg!
2014. jún. 5. 00:15
21/26 anonim válasza:
Dehogynem látom, hát ha valaki ismerkedni akar, azonnal elküldi a Facebook-profilját vagy ami van neki!
Természetesen nem apropó ismerkedésre, ha valaki 20 éves fiú Pécsről, nem, nem így alakul. Hanem véletlenül egy közös témából. Közös metszetet találunk, és tovább fűzzük a beszélgetést.
22/26 anonim válasza:
Nem tudom ér-e, de engem hetekig zaklatott egy lelki nyomorék az egyik válaszom miatt. Sunyi volt, mert eleinte csak az adott témáról írt, arra még én hülye normális hangnemben válaszolgattam is, na nem is volt szabadulás többé. Elkezdte írogatni, hogy nekünk együtt kell lennünk, stb, aztán amikor nyomatékosítottam hogy kizárt, akkor fenyegetőzni kezdett hogy megöli magát, és szánalmas vagyok, reméli agyonver majd valami agresszív állat, mert a normális férfiakat nem érdemlem meg. :D
23/26 anonim válasza:
Igen..tavaly ,nekem is volt egy éjszakás innen.)
24/26 A kérdező kommentje:
Miért nem blokkoltad az üzeneteit?
2014. jún. 5. 08:03
25/26 anonim válasza:
Kétszer regelt újra, csak hogy engem zaklasson, utána én váltottam reget, azóta nem talált rám szerencsére, de ha ezt olvassa akkor rábactam. :D
26/26 anonim válasza:
Részemről nem direkt ismerkedős kérdésekből lettek ismerkedések, de tartós kapcsolat az a "való életből" lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!