Most komolyan, ismerkedett már valaki GYK-s kérdésen keresztül?
A Szerelem,szex kategória tele van ilyen "Lányok BP-en 20 éves fiú ismerkedne" típusú kérdésekkel. Nagyon érdekelne, hogy előfordult már hogy valaki kiírt egy ilyet és személyes találkozó lett belőle? Nagyon kíváncsi lennék rá.. Elég elkeseredett próbálkozásnak tűnik ilyet kiírni és nehezen tudom elképzelni hogy valaki itt találjon randit.
Ha valakinek van ilyen élménye(akár ő írt ki kérdést akár válaszolt a kérdezőnek) legyen szíves ossza már meg!
Jogos, én nem szívesen küldenék képet magamról egy ideig, főleg hogy azt sem tudom hogy 40 éves faszi vagy 12 éves kiscsaj írogat nekem..
Köszi szépen a sok választ, nem hittem volna hogy ennyire el vagyok tájolva :)
Képet tudunk cserélni, beszélhetünk akár skypeon ha akarunk, camozhatunk is, aminek nem feltétele, hogy pucérkodjunk... Aki nem bízik a másikban netes ismerkedésnél az élőben ugyanúgy ráfázhat.
Valahogy megérzed.., szóhasználat, nem mindegy pl, hogy a szavak milyen sorrendben vannak.
Hazugságok hamar kiderülnek úgyis...
Nagyon sok alternatíva lehet, hogy való életben esetleg mért nem talál kapcsolatot valaki. Saját maga miatt, a környezete miatt, bármi lehet...
Esetleg pont itt találja meg azt a lányt/srácot aki beleszeret abba amilyen... (még ha esetleg előtte nem is volt kapcsolata az illetőnek)
Természetesen (akkor már dívott a facebook), úgyhogy találkozó előtt képen már láttuk az áldozatot (egymást), és mivel sokat beszéltünk már, ezért egy forgalmas és nyilvános helyen azért összelehet futni. :)
Furcsa arc nélkül beszélni valakivel, de ha az írása, a belsője megtetszik, és mikor már látsz képet róla/taliztok, és belefér az ízlésedbe külsőre is (még ha másoknak nem is álomszép az az illető) akkor mért ne adj egy esélyt a dolognak...létezik a dolog, hogy valaki "megszépül", és esetleg bár anno csak elfogadhatónak láttad, egy idő elteltével a legszebbnek láthatod.
(persze ott a lehetőség, hogy annyira nem jön be külsőre, hogy nem tudsz elképzelni vele többet, és akkor max barátok maradtok, vagy finoman megegyeztek egymással, hogy akkor további sok szerencsét)
#5 voltam 19/l :)
Nem pont ilyen kérdéssel de nekem is volt ismerkedés több is. Van akivel néha még rá írunk egymásra, van egy lány barátom innen, volt egy barátnőm aki több 100km-re lakott mégis ment a dolog. Végülis szakítottunk mert rájöttünk hogy nem egymásnak teremtetek de attól függetlenül nagyon jó volt és én nem bántam meg, szerintem ő sem. Illetve most is van egy lány akivel beszélgetünk de azért a 600km tényleg nem kevés. Az a tervem, ha minden összejön és meg tudom teremteni a stabil alapot akkor költözzön ide és keresünk neki is munkát és úgy együtt lehetünk mindig. Persze ez nagy döntés és két ember szükséges hozzá de ebben benne lenne. Tehát a távolság sem mindig akadály.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!