Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most komolyan, ismerkedett...

Most komolyan, ismerkedett már valaki GYK-s kérdésen keresztül?

Figyelt kérdés

A Szerelem,szex kategória tele van ilyen "Lányok BP-en 20 éves fiú ismerkedne" típusú kérdésekkel. Nagyon érdekelne, hogy előfordult már hogy valaki kiírt egy ilyet és személyes találkozó lett belőle? Nagyon kíváncsi lennék rá.. Elég elkeseredett próbálkozásnak tűnik ilyet kiírni és nehezen tudom elképzelni hogy valaki itt találjon randit.

Ha valakinek van ilyen élménye(akár ő írt ki kérdést akár válaszolt a kérdezőnek) legyen szíves ossza már meg!

2014. jún. 5. 00:15
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Nekem, rengeteget ismerkedtem itt. De nem ilyen 3 szavas ismerkedős gyökér szöveggel.... Sokkal találkoztam, de kevés volt akivel több is kialakult.
2014. jún. 5. 00:17
 2/26 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Írtál ki kérdést vagy szimpatikus volt egy és arra válaszoltál?
2014. jún. 5. 00:18
 3/26 anonim ***** válasza:
62%

Eddig még nem beszéltem olyan nővel aki ne lett volna csúnya vagy kövér ÉS ismerkedni is akarna.

Nem is várok csodát, ismerkedni élőben kell.

2014. jún. 5. 00:20
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Ma fogok találkozni a lánnyal. Több, mint 1 hónapja beszélünk már. :P
2014. jún. 5. 00:20
 5/26 anonim ***** válasza:

Volt régebben. Beszélgettünk (nem úgy mint manapság, hogy 3 üzenetváltás és annyi)..."megismertük" egymást napokig neten, aztán tali is volt.

Azt hiszem 2 illetővel találkoztam, és mindkettőből kapcsolat lett...sajnos ilyen fél év körüli csak...de sh!t happens. 19/l

2014. jún. 5. 00:21
 6/26 anonim válasza:
50%
Ez most komoly vagy csak írjátok?
2014. jún. 5. 00:23
 7/26 A kérdező kommentje:

Akkor úgy tűnik én becsültem alá ezt az ismerkedési fajtát, vagy csak távol áll tőlem. Nagy bátorságra vall elmenni egy teljesen ismeretlen emberrel találkozni akiről képet se láttál(adott esetben) és a hangját se hallottad.

Ha valaki kiír egy ilyen kérdést mindig az jut eszembe hogy valami gáz lehet vele ha a "civil" életben nem talál barátokat/kapcsolatot. Csak én vagyok ilyen előítéletes/gyanakvó?

2014. jún. 5. 00:24
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokszor ismerkedtem már itt. Több randim és szexkapcsolatom jött létre ennek az oldalnak köszönhetően.
2014. jún. 5. 00:25
 9/26 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés: az ilyen ismerkedéseknél nem fura hogy nem tudsz egy arcot társítani az üzenetekhez? Manapság sokan ismerkednek facebookon vagy randioldalakon, de ott látsz képeket az emberről, de itt csak egy felhasználónevet tudsz.

Nem arra gondolok, hogy félsz attól hogy csúnya lenne az illető vagy ilyesmi.. Csak nem furcsa úgy beszélni valakivel hogy gyakorlatilag a képzeletedre van bízva?

2014. jún. 5. 00:26
 10/26 anonim ***** válasza:
2 alkalmi kapcsolat,és egy 2 éves kapcsolat fűz ehhez az oldalhoz. innen soha többet... 23l
2014. jún. 5. 00:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!