Most komolyan, ismerkedett már valaki GYK-s kérdésen keresztül?
A Szerelem,szex kategória tele van ilyen "Lányok BP-en 20 éves fiú ismerkedne" típusú kérdésekkel. Nagyon érdekelne, hogy előfordult már hogy valaki kiírt egy ilyet és személyes találkozó lett belőle? Nagyon kíváncsi lennék rá.. Elég elkeseredett próbálkozásnak tűnik ilyet kiírni és nehezen tudom elképzelni hogy valaki itt találjon randit.
Ha valakinek van ilyen élménye(akár ő írt ki kérdést akár válaszolt a kérdezőnek) legyen szíves ossza már meg!
Eddig még nem beszéltem olyan nővel aki ne lett volna csúnya vagy kövér ÉS ismerkedni is akarna.
Nem is várok csodát, ismerkedni élőben kell.
Volt régebben. Beszélgettünk (nem úgy mint manapság, hogy 3 üzenetváltás és annyi)..."megismertük" egymást napokig neten, aztán tali is volt.
Azt hiszem 2 illetővel találkoztam, és mindkettőből kapcsolat lett...sajnos ilyen fél év körüli csak...de sh!t happens. 19/l
Akkor úgy tűnik én becsültem alá ezt az ismerkedési fajtát, vagy csak távol áll tőlem. Nagy bátorságra vall elmenni egy teljesen ismeretlen emberrel találkozni akiről képet se láttál(adott esetben) és a hangját se hallottad.
Ha valaki kiír egy ilyen kérdést mindig az jut eszembe hogy valami gáz lehet vele ha a "civil" életben nem talál barátokat/kapcsolatot. Csak én vagyok ilyen előítéletes/gyanakvó?
Még egy kérdés: az ilyen ismerkedéseknél nem fura hogy nem tudsz egy arcot társítani az üzenetekhez? Manapság sokan ismerkednek facebookon vagy randioldalakon, de ott látsz képeket az emberről, de itt csak egy felhasználónevet tudsz.
Nem arra gondolok, hogy félsz attól hogy csúnya lenne az illető vagy ilyesmi.. Csak nem furcsa úgy beszélni valakivel hogy gyakorlatilag a képzeletedre van bízva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!