Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Volt már, hogy kinevette...

Fiúk! Volt már, hogy kinevettetek egy lányt azért, mert bepróbálkozott nálatok és nektek nem jött be?

Figyelt kérdés
Akár magatokban, akár nyilvánosan. Vagy hogy reagáltok, ha nektek nem tetszik a lány?
2014. jún. 4. 20:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. jún. 4. 21:05
 2/12 anonim ***** válasza:
7%
Általában amelyik bejön azt is lekoptatom,de nem tudom miért.Kiröhögni meg mindet kiröhögöm,de csak azért,mert jó g3c1nek lenni az emberekkel és kicsit talán olyan érzés,mintha visszaadnám a szemétkedést,amit gyerekkoromban kaptam.
2014. jún. 4. 21:11
 3/12 anonim ***** válasza:
Sosem nevettem ki senkit, még akkor sem, mikor nagyon kínos volt. Utána magamban is inkább azon gondolkodtam, hogy milyen nehéz lehetett neki.
2014. jún. 4. 21:12
 4/12 anonim ***** válasza:

Fordítva volt már.

Drága kamaszkor. :D

2014. jún. 4. 21:12
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem szégyenítenék meg senkit úgy, hogy képen röhögöm, mások előtt meg pláne nem. Annyira arrogáns sem vagyok, hogy ilyesmit viccesnek tartsak. Finoman szoktam leszerelni, ha valaki túl sokat képzel bele a haveri/ismerősi viszonyba.
2014. jún. 4. 21:24
 6/12 anonim válasza:
Nem, szörnyen bunkó dolog lenne, főleg nyilvánosan. Am is jó pont, ha 1 lány kezdeményez, nálam már ezért megérdemel 1 esélyt. Kivéve persze, ha kövér és/vagy tapló. Bár ők szerencsére hanyagolnak.
2014. jún. 4. 21:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Velem volt már ilyen, hogy kinevetett a fiú, de olyan is volt, hogy azt hitte én nevetem ki, hiába magyaráztam, hogy sajnos ha zavarban vagyok mosolygok. :-/ Ami csak azért gáz, mert senki se vesz komolyan, de nem tudom mit tudok ezzel kezdeni.
2014. jún. 4. 21:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem, de fordítva igen. Nem egy lány csúfolt ki, rondázott le, nevetett ki csak, mert bepróbálkoztam náluk.
2014. jún. 4. 23:13
 9/12 anonim ***** válasza:

Én alapjáraton egy elég gonosz ember vagyok(minden eszközt felhasználok a céljaim elérésére), de ha nem áll érdekemben, eszem ágába nem jutna egy lányt megalázni...

Sőt ezzel már inkább megforgatod benne a kést még párszor.

Elég gány dolog elutasítva lenni(ezt mindenki tudja mivel szinte mindenkit utasítottak már el párszor) tehát úgy rendezném, ahogy szeretném, hogy velem rendezzék ha sor kerül rá.

Szépen normálisan, kíméletesen de legfőképp EGYENESEN közlöm vele, hogy ez nem járható út és kész.

Patkányságnak tartom, ha valaki csak úgy minden ok nélkül megaláz egy másik embert és az se különb ha valaki úgy áll hozzá, hogy őt is megalázták akkor ő miért ne alázzon meg másokat..

2014. jún. 5. 03:52
 10/12 Ramcsiii ***** válasza:
Én lány vagyok..De sohasem mernék odamenni egy fiúhoz sem kezdeményezni,bár ez már manapság ugye előfordul,de félnék hogy ki nevet..:/ Pedig ugy kimondottan nincs velem baj,kövér sem vagyok vagy ilyesmi,de akkor sem..Inkább addig szemezek vele,csavargatom a hajam,mig nem majd Ő sétál elém és rákérdez a dolgokra..Ha meg nem,akkor ez van,és igy már gondolom is hogy nem jövök be neki..
2014. jún. 7. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!