Van olyan lány aki nem csal meg, nem hagy ott, rólam álmodozik, és nem írogat más srácokkal ha már egyszer velem van?
Nem várja el hogy tökéletesen nézzek ki minden nap, és hogy állandóan jó kedvem legyen.
Ha létezel írj nekem, téged kereslek
28F
Szerintem nem olyan ritka az ilyen nő, max te rossz környezetben és rétegben keresel.
Egy kapcsolatban szerintem alap dolog a hűség. Viszont azért ne próbáld meg birtokolni.
Nekem van pár férfi barátom és ha a párom jóformán megtiltaná, hogy beszélgessek vagy levelezzünk egymással, akkor az a bizalmatlanság jelének vennék. Hozzátenném ez is alap számomra.
Persze, ha olyan vagy, akiért megéri hűségesnek és kitartónak lenni, akiről megéri álmodozni, és aki miatt megéri másokat lekoptatni. Ebben az esetben mindegyik lány megtenné, amit kérsz.
Tudod, ez is kétirányú dolog.
Mondjuk tény, nem is jönnék össze olyannal, akiről nem gondolom, hogy megéri, meg alapból, a tisztesség, de.. Tényleg tenned kell neked is azért, hogy a lány úgy érezze, nincs is más opció, csak az, amit te mondasz.
Különben, ne haragudj, de elég szánalmas, hogy ennyi az összes elvárásod. Nem tudom, melyik lány ugrana egy ilyen kérésre, amiről messziről látni, hogy neked bárki jó, csak nő legyen.
Mert mint mondtam... Ha olyan vagy, akkor minden lány ilyen, mint akit keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!