Szerintetek ez jó ötlet? Bevállhat, vagy tudtok jobbat?
Figyelt kérdés
Van egy csaj, aki már régóta tetszik. Sokszor látom, de mindig a barátnőivel van, úgy nem igazán merek odamenni hozzá. Így maradt a netes változat. Bejelöltem facebookon, de nem foglalkozott velem. Arra gondoltam, hogy mindennap bejelölöm aztán törlöm és újra bejelölöm. Egy idő után gondolom észre veszi és rám ír, hogy miért jelölöm be mindennap? Így elkezdünk beszélgetni... és nyert ügyem van.2014. jún. 4. 20:16
2/9 anonim válasza:
max hülyének fog tartani,ezt fogod elérni
3/9 anonim válasza:
Ez hülyeség,és tényleg hülyének néz..írj neki üzenetet :)
4/9 anonim válasza:
kicsit ijesztő is lehet a lánynak. ha van a barátnői közül olyan, akit ismersz, esetleg vele beszélhetnél először, de már az elején kösd ki hogy neked megtetszett a barátnője és szeretnéd megismerni, nehogy a végén azt higgye, hogy rámozdultál :D
5/9 anonim válasza:
Szerintem felesleges ennyit szenvedned. Egyszerűen írj rá, kezdj el vele ismerkedni. Ha bejössz neki azt úgyis hamar kimutatja. Ezek után ha mindig ezt csinálnád én örülnék, ha nem tiltana le. Most komolyan légy tökösebb, ha nekem sikerült kimásznom a friendzone-ból (és ráadásul nekem a barátnői előtt kellett és nem online), akkor ez még annál is egyszerűbb. De szerintem a legjobb az lenne, ha ismerkednél vele egy keveset élőben is. Ha meg valamit személyesen akarsz vele közölni (pl. elhívnád valahova) nyugodtan hívd félre.
7/9 anonim válasza:
Szegény Mark.. ha ezt olvasná szerintem ő maga gyújtaná fel az összes meglévő szervert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!