Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csak barátnak kellek?...

Miért csak barátnak kellek? (többi lent)

Figyelt kérdés

19 éves Budapesti srác vagyok és egyszerűen nincs szerencsém.

Akárhányszor probálkoztam a lányoknál ezeket kaptam meg:"aranyos vagy, de legyünk csak barátok", "nem érzem, hogy összeillünk" stb.

Már ilyen társkereső oldalakon is fent vagyok, de ott meg egy lány se áll velem szóba.Aki meg igen, tőmondatokkal ír néha-néha vissza.Nem volt mèg barátnőm, csak elutasításaim,lerázásaim,friendzone-ok.

Nincsenek ilyen egetverő igényeim,legyen átlagos testalkata,ne hanyagolja elmagát,normális értékkel rendelkezzen.Nem szeretem a mai r*bancokat ugyanis.

Rendes, normàlis srácnak tartom magam, fontos számomra az egészség,és nem használnám ki a nőket, ami manapság elég menő dolog és ez szomorú.

Ha van bárkinek valami ötlete, tippje, hogy mit csinàljak azt megköszöném.

Azon is gondolkoztam, hogy simán lehet, hogy a külsőm miatt sincs esélyem a lányoknák.Első találkozásokig jutottam el eddig csak, ahol csak beszélgetni ismerkedni kell, de mikor újra szerettem volna találkozni akkor jöttek a leràzàsok.

Itt egy kép rólam:

[link]

Ha bárkinek van valami megfigyelése a külsőmmel kapcsolatban, hogy min kénne változtatnom azt is szívesen fogadom.Kritika is jöhet, bármi amiből tanulnom lehet.

Köszönöm azoknak akik ezt végig olvasták, és vàrom a válaszokat.

u.i.:kèrdés is jöhet, ha úgy jobban tud valaki segíteni.

2014. máj. 27. 13:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A külsőddel nincs semmi baj szerintem. Lehet csak rossz helyen keresgéltél eddig.
2014. máj. 27. 13:25
 2/12 anonim ***** válasza:
Bár nem vagyok lány, de azért véleményt mondhatok, szerintem tök átlagos vagy. Manapság ez nem menő a lányok körébe sajnos. Vagy változtass az öltözködéseden vagy a modorodon, de manapság tényleg kevés lány van oda az átlagos srácokért.
2014. máj. 27. 13:26
 3/12 Noydra ***** válasza:

Én fiú vagyok, még most mondom, de szerintem nincsen baj a külsőddel.

Max annyit megtehetsz, hogy átváltassz kontaklencsére, így azoknál is lenne esélyed, akik esetleg nem szeretik a szemüveget.

Ennyi jutott csak eszembe.:)

2014. máj. 27. 13:27
 4/12 anonim ***** válasza:
Légy határozottab, és egy kicsit "bunkóbb" oltogasd kicsit a lányokat, de csak viccesen.
2014. máj. 27. 13:39
 5/12 anonim válasza:

szerintem is a szemüveg amin változtatnod kellene mert jóképű srác vagy és a testalkatoddal sincs gond

19/L

2014. máj. 27. 13:56
 6/12 anonim válasza:

aranyos és helyes vagy ne változz meg szerintem:) legyél önmagad és egyszer majd lesz valaki akivel boldog lehetsz!:)

17/L

2014. máj. 27. 14:01
 7/12 A kérdező kommentje:

1. köszönön, hát az könnyen meglehet

2. köszönöm a véleményedet és igen igazad van, hogy átlagos vagyok.Én ilyenek szeretek lenni, és nem nagyon tudok ez ellen tenni.

3. Köszi neked is, a szemüvegre már én is gondoltam.De a kontak lencse nem jött be nekem:/

4. határozottságal nincs bajom, de ez a viccesen oltogassak lányokat nem nagyon megy.:( De köszi neked is a tanácsod.

5. köszi szépen, majd kitalálok vmit.:)

6. köszi kedves szavaidat remélem hogy sikerülni fog majd :)

2014. máj. 27. 14:29
 8/12 anonim ***** válasza:

szerintem ne változtass semmin, így első ránézésre nincs veled semmi probléma

24N

2014. máj. 27. 17:27
 9/12 A kérdező kommentje:
8. köszönöm
2014. máj. 27. 18:36
 10/12 anonim ***** válasza:

így első ránézésre nem értem mi lehet a probléma,a külsőddel semmi gond nincs ( a testalkat abszolút rendben van ,az arcod is helyes, véleményem szerint a szemüveg is jól áll). lehet csak nem megfelelő lányokkal próbálkozol, vagy esetleg nem vagy elég határozott.viszont ezt így neten keresztül nehéz meghatározni h konkrétan mi állhat a háttérben, ami miatt nem vagy sikeres párkapcsolat kialakításban.

20/L

2014. máj. 27. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!