Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Várok egy döntést, szerintetek...

Várok egy döntést, szerintetek megéri? (lent bővebb)

Figyelt kérdés

Van egy srác (kapcsolatban van) akivel kb két hete úgy alakult az este, hogy hazakísért, mivel sokáig beszélgettünk ezért elmentünk a játszótérre, és ott folytattuk tovább. Lefeküdtünk a fűbe, néztük a csillagokat, közben én megmasszíroztam őt, csókolóztunk többször is. Ott többször is elmondta, hogy élvezi az estét, örül, hogy így alakult. Akkor este elköszöni is csókkal köszönt el. :) (szex nem volt!!)

Két héttel később találkoztunk, azaz tegnap este és megint hazakísért ( két hét alatt alig találkoztunk, ha találkoztunk akkor is úgy viselkedtünk mintha mi sem történt volna, mert megbeszéltük, hogy másoknak nem mondjuk el). Beszélgettünk ismét az akkor esti történtekről. Azt mondta, hogy nem bánta meg az akkori estét, megkérdezte tőlem, hogy én mit gondolok arról: ugyanaz volt a válasz. Ugye kapcsolatban van alig pár hónapja, és azt mondta nem akar kettő vasat tartani a tűzben. ( itt elmondanám hogy a barátnőjével kapcsolatuk nem túl boldog és a srác sem szereti a lányt. Egyik este hallottam hogyan fogadja a lányt, idézem: ,,Te meg mi a fenét keresel itt?" ) Megkedvelt, csíp engem, állandóan beceneveket ad nekem, szívozik velem. Nem jár a barátnőjéhez mindennap mert nem bírja, meg néha idegesítő, de néha-néha van jó pillanatai. Szóval most már nem tudom eldönteni, sőt Ő sem tudja eldönteni mit csináljon és csináljunk ezzel a helyzettel, de már ahogy említettem is nem akar kettő vasat tartani a tűzben. Említette, hogy neki a barátnőjére kellene koncentrálnia viszont másik részről meg ott van egy másik szikra: irántam. Ennek az estének hamar vége lett, viszont du. 5-6 fele találkoztunk egyik közös ismerősünknél, 3 gömbös fagyit vett nekem, aztán meg egy koktél. Itt az elköszönés két puszi volt, jelzem lassú, teli érzékkel, orrunk összeért! Imádtam a pillanatot és gyűlölöm a srácot!! (persze csak ironikusan ) Azt mondta, szólni fog! Szerintetek megéri? Én már nem tudok józanon gondolkozni.

19/L - 22/F

2014. jún. 4. 17:11
1 2
 1/11 Költőnő? ***** válasza:
100%
nekem csak aza kérdésem, ha annyira szar az a kapcsolat, mi a szájbatolt lótúróért van vele?!
2014. jún. 4. 17:14
 2/11 Bukor Peti ***** válasza:
1000000%, hogy össze fogtok jönni. az a csillagnézős rész nagyon romantikus :-) amiket leírtál az alapján ott fogja hagyni a mostani barátnőjét. 22f
2014. jún. 4. 17:15
 3/11 A kérdező kommentje:

Költönő? : ez egy igazán jó kérdés, nem tudom. Én is szeretnék erre választ kapni. Talán csak azért mert van ,,néha-néha jó pillanata a csajnak" . Nem tudok mit válaszolni rá.

22/f : Remélem igazad lesz, és tényleg úgy fog alakulni!

2014. jún. 4. 17:22
 4/11 Költőnő? ***** válasza:

ezzel csak az a baj, h lehet h ők is csillagnéztek, mielőtt összejöttek.

csak nehogy te légy a következő ,,Te meg mi a fenét keresel itt?"

2014. jún. 4. 17:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Neked is legyen egy kapcsolatod,MÁSSAL.
2014. jún. 4. 17:42
 6/11 A kérdező kommentje:

Igazából ez a kapcsolat úgy jött létre, hogy egy közös ismerősük beszélt a srácnak és a lánynak is. A lány "úgymond " nyomult a srácra. Nem a srác invitálta.

Egyébként pont ez is felmerült, mikor akkor este beszéltünk, hogy nem szokta nézni őket és úgy került szóba, hogy nekem nagyon fontosak a csillagok. Meséltem neki arról miért és akkor mondta, hogy nem nézte még. Ez hogy mennyire valós nem tudom, de nekem annak tűnt. Megnyílt előttem aznap este!!

2014. jún. 4. 17:46
 7/11 Költőnő? ***** válasza:

mondhatunk mi itt bmit...

nem látod a legfontosabb jellemhibáját - nyilván mert nem szeretnéd -, h mással kavar, miközben van vkije

2014. jún. 4. 17:52
 8/11 PearlDiver ***** válasza:

Akármit mond a srác, pillanatnyilag bizony két vasat tart a tűzben. Ha igazi férfi lenne, az első eset után választott volna már.

Szerintem ne kavircolj vele, hanem kérd meg, teljesítse amit ígért. Ez remélhetőleg jó motiváció lesz neki, persze fogalmazz ügyesen, ne számonkérően.

2014. jún. 4. 18:00
 9/11 anonim ***** válasza:
És majd ha összejöttetek utána pár hónappal később veled is ugyanezt eljátssza egy másik csajjal, akkor már nem fog annyira tetszeni a dolog. :)
2014. jún. 4. 18:59
 10/11 Zoé970 ***** válasza:
Ha tényleg elhidegülnek akkor összejöttök,de amíg nem lép addig ne éld bele magad.Tartsd vele ugyanúgy a kapcsolatot,de ne nyomulj,hogy most mi van a másik lánnyal,mert ha elég jó kapcsolatot alakítasz ki vele úgyis szakítani fog vele.
2014. jún. 4. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!