Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Talán tetszem neki?

Talán tetszem neki?

Figyelt kérdés

Egy fiú még kéthete leszólított a buszon, most megint találkoztunk. Nagyon jót beszélgettünk, sokat kérdezett rólam. Beszélgetés közben észrevettem hogy remeg a keze és néha megdörzsölte az arcát, vagy lecsúszott egy két szónál.. Nem hiszek az ilyen testbeszédes dolgokban de úgy éreztem mintha picit zavarba lett volna. A beszélgetés során felhozta azt hogy neki van pár lány barátja és azt is mondta hogy olyan lányokhoz vonzódik mint amilyen én vagyok de persze ezután azt hajtogatta hogy ezt ne értsem félre. Ezzel akart valamit közölni csak félt hogy nyomulósnak hiszem ezért hozzá rakta azt hogy ne értsem félre.

Nagyon kedves srác és annyira megfogott a személyiségével és azzal hogy volt olyan férfias és leszólított..magamon is csodálkoztam hogy milyen közvetlen tudok vele lenni, pedig sokan visszahúzódónak szoktak tartani.

2014. jún. 4. 16:34
 1/5 A kérdező kommentje:
*elcsúszott egy két szónál
2014. jún. 4. 16:37
 2/5 aladar12 ***** válasza:
szerintem igen.
2014. jún. 4. 16:49
 3/5 tollan válasza:
Ha nem piál a srác akkor egész biztos ,hogy enyhén zavarban van a jelenlétedben. A ne értsd félre meg szerintem nyugodtan értsd félre igen tetszel neki. Ha fordított lenne a dolog akkor azt mondanám mikor látod remeg a keze bátran fogd meg persze ettől még inkább zavarba jönne. Bármikor ezt tapasztaltam egy kiszemelt lánynál léptem és sínen volt a dolog.
2014. jún. 4. 17:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem igen :)

Nagyon bejössz neki ;)

EL is pirult picit? :)

2014. jún. 6. 14:02
 5/5 anonim válasza:
Annyira tetszel neki, hogy le mert szólítani, annak ellenére, hogy látszólag könnyen zavarba jön.
2014. jún. 8. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!