Talán tetszem neki?
Egy fiú még kéthete leszólított a buszon, most megint találkoztunk. Nagyon jót beszélgettünk, sokat kérdezett rólam. Beszélgetés közben észrevettem hogy remeg a keze és néha megdörzsölte az arcát, vagy lecsúszott egy két szónál.. Nem hiszek az ilyen testbeszédes dolgokban de úgy éreztem mintha picit zavarba lett volna. A beszélgetés során felhozta azt hogy neki van pár lány barátja és azt is mondta hogy olyan lányokhoz vonzódik mint amilyen én vagyok de persze ezután azt hajtogatta hogy ezt ne értsem félre. Ezzel akart valamit közölni csak félt hogy nyomulósnak hiszem ezért hozzá rakta azt hogy ne értsem félre.
Nagyon kedves srác és annyira megfogott a személyiségével és azzal hogy volt olyan férfias és leszólított..magamon is csodálkoztam hogy milyen közvetlen tudok vele lenni, pedig sokan visszahúzódónak szoktak tartani.
Szerintem igen :)
Nagyon bejössz neki ;)
EL is pirult picit? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!