Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért jönnek a lányok állandóa...

Miért jönnek a lányok állandóan ezzel az álszent dumával?

Figyelt kérdés
Kedvesek,aranyosak,megértőek,figyelmesek,őszinték állandóan ezt hangsúlyozzák,de egy idő után már nem írnak vissza és még csak arra se képesek,hogy elmondják miért nem!
2014. jún. 3. 11:17
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
2# vagy lesz.rják a fejed;))))
2014. jún. 3. 15:39
 22/30 anonim ***** válasza:

"beszélgetni lehet, de nem pasizni vagyok itt----->a legtöbb erre már vissza sem ír legalább annyit h kösz.(tisztelet a kivételnek)"

ezt elhiszem, mert én is tapasztaltam.

2014. jún. 3. 15:50
 23/30 anonim ***** válasza:
54%

15:15

Értem. És ez feljogosít téged arra, hogy minden létező nőneművel így bánj, beleértve anyádat is, akinek csak az a bűne, hogy nem vetetett el időben. Gratulálok a logikádhoz. Nem csodálom, hogy elküldtek a búsba, ilyen stílussal az életben nem sokra mész és tudod a te selejtes génállományod inkább ne is szaporodjon. Még az a jó, hogy nem vagytok annyian, mint szeretnéd.

De te ezek után még mindig normálisnak állítod be magad. Ez kérlek az álszentség.

2014. jún. 3. 16:09
 24/30 anonim ***** válasza:
56%
Most jön majd a kövi szöveg, hogy te nem csajozol, csak csajoztál meg nem mi vagyunk a boldogság egyetlen forrása blablabla leírtam helyetted, tessék megkíméltem neked egy ctrl C ctrl V-t.
2014. jún. 3. 16:09
 25/30 anonim ***** válasza:
30%

16:09, nem minden létezővel, csak a fajtátokkal. Arról nem én tehetek, hogy ti vagytok a bő 90%. Ha ti "nyomilúzerezhettek" mindenkit aki nincs tele lóvéval és nem Justin Bieber, mi is ítéletet mondhatunk rólatok, ez jogosít fel, cicamókus, nem más. Ti szitkozódhattok,bezzeg ha titetek ér kritika, egyből höbölö-böbölö, hogymerészelsz, ésmostazonnal,mertkülönben :DDD nagyon háttal ülsz a lovon, aranyvirágszálam.

Titeket elnézve abszolút érthető hogy egyre több negatív kritika ér benneteket. Érvképtelen ostobák vagytok, anyázáson, hisztin ,és trollkodáson kívül semmi érdemlegeset nem tudtok írni, megváltozni pedig még kevésbé. A mínuszt pedig kaptad is, szépségem.

2014. jún. 3. 16:27
 26/30 anonim ***** válasza:

Mert még mindig van olyan balek aki megeszi az álszent, sunyi szöveget. Az olyan senkiházi ostoba kis rohamdroidok mint a 16:09, naponta alkalmazzák ahogy elnézem, és most veszettül védik a mundér becsületét. Szánalmas amit művelnek, csodálkozom hogy még nem zavart le nekik senki egy pár csárdás pofont...

Na ők a probléma, meg a sleppjük. Én is adtam nekik a mínuszt.

2015. jún. 27. 15:17
 27/30 anonim válasza:
A nők mikor kedvesebbek, mint a pasik? Nem tom ki írta, de jó nagy faság. Mi férfiak odamegyünk és, ha baj van megmondjuk stb és én előbb kérnék egy öklöst az arcomba, mint, amit a csajok csinálnak. A csajok hazudoznak és manipulálnak és tudom, hogy egy férfi is hazudhat, de a nők sokkal gyakrabban, ez nekik úgymond a "fegyverük", ők mentálisan harcolnak, nem olyan szókimondóak és nem egyenes megmondják, hogy szar vagy, mint egy pasi, hanem a hátad mögött súgdolóznak, de csak gondolj vissza középiskolára mondjuk. Hol volt mindig a legtöbb szar kavarás? Hát persze, hogy a lányoknál, ők szeretik keverni a szart, mindenkinek mást mondani és tulajdonképpen, így tesznek keresztbe másoknak.
2015. szept. 4. 17:54
 28/30 anonim válasza:
"Ez kérlek az álszentség." Nem az álszentség az nem nála van, hanem inkább nálad meg a sok lánynál, aki itt is védi magát. A legtöbb szép lány ( kb 99% ) igen is tudja, hogy kva jól néz ki és, hogy válogathat a pasik közül és meg is teszi, természetesen, úgy adja elő magát, mintha nem lenne egoista, ő egy kis szerény aranyos kedves lány, AMIKOR ott vagy, amikor nincs ott az ő szemefénye pasija akkor meg egy bunkó egoista és ha valami nem tetszik neki akkor természetesen szépen kikéri magának meg rosszul bánik az embereknek, aztán, amikor meg jössz akkor meg nyalja a segged, természetesen, ha megbántod akkor utána kimutatja a foga fehérjét és elkezd mögötted pletykálni, hogy te megcsaltad és, hogy ő szakított meg ilyenek. Ezek a nők. Önzőek és egoisták ( legalább is a szépek, de mostanában már nem csak azok ) nem, mintha egy pasi nem lehetne önző vagy egoista, szó sincs róla, nem szentek a pasik, de a nőknek még itt ez a feminizmus, nem mintha ők lennének azok, akiket eltart egy gazdag pasi mert mennek a pénzre és nem kell dolgozniuk aztán sírnak, hogy ott az a sztereotípia, hogy a nőnek otthon kell maradnia és főzni bla bla és ők kikérik maguknak, hogy márpedig dolgozni szeretnének meg minden, de ez hülyeség, mert természetesen inkább otthon csinálják a házimunkát.Nem keresnek annyit... Persze, mert kevesebbet fizető állásokat keresnek. Egy női tanár és egy férfi tanár ugyanabban az iskolában ugyanannyit fog keresni, ha hasonló feltételek mellett dolgoznak és ezt még kva hosszan mondhatnák nagyon sok mindent, de a lényeg a lényeg, hogy a nők ilyenek, nem lehet mit tenni és az az érdekes, hogy sokuk ezt nem látja, legalább is én hiszem, hogy nem tudatosan ilyenek, közben lehet szentnek tartják magukat, miközben csak a saját érdekeiket hajszolják és hazudoznak összevissza. Érdekes...
2015. szept. 4. 18:01
 29/30 anonim ***** válasza:

Találtak jobb pasit nálad, de annyi gerinc nincs bennük, hogy elmondják neked.

És ilyenekkel akarnál te komoly kapcsolatot meg hosszútávra tervezni? Aki sumákol meg elhallgat előled dolgokat?

Neked tesznek szívességet azzal, ha otthagynak. Legalább még azelőtt kiderült, miféle emberek is ők, hogy kapcsolat lett volna a dologból.

Tipikusan ezek azok a lányok akiket ott kell átbszni ahol csak lehet. Mert ők is ezt teszik másokkal.

"Azért nem válaszolnak neked, mert ilyen a stílusod és mert egy gyökér vagy és senki sem akar egy ostoba nyomorékkal levelezni."

És mit gondolsz, aranyapám, ezzel az útszéli stílussal te mi vagy? Egy büdös takony proli. Köszönd meg édesanyádnak hogy nem kapart el egy kutyaszaratóba a téged megillető helyre.

Kaptad a mínuszt.

"minden srácnak aki kiír egy ilyen általánosító nyomi kérdést röpködnek a privik a bombanőktől, akik tátott szájjal repülnek rá arra, amit ti a farkatoknak hívtok. Sokkal célravezetőbb."

Úgysincs mit veszítenünk, akkor meg miért ne írjuk ki a kérdést? Ha magatokra ismertek benne, és emiatt kiakadtok ránk, már megérte. Az igazság sokaknak fog fájni, és rajtunk állnak majd bosszút, mert szembesíteni mertük őket a saját valóságukkal.

Te is kaptad a mínuszt.

"Ez tipikusan az, hogy beállítják a csajnak, ő a normális srác, akire szükség van, de amint visszautasítják elhord világ k***vájának."

Te figyuka, itt most nem arról van szó, hogy bárkit is elutasítanak, hanem arról, hogy egyáltalán vissza se írnak, még a "bocsika, nem egymást keressük" sablonszöveget se. Olvasni nem tudsz, csak írni?

" Nem csodálom, hogy elküldtek a búsba, ilyen stílussal az életben nem sokra mész és tudod a te selejtes génállományod inkább ne is szaporodjon."

Fú de kibsztatok ám vele :DDD az ugye megvan, hogyha annyira dugni akar, elmegy fizetős nénihez? :DDD Ráadásul fényévekkel jobb csajt kap meg, mint ti?

Ezt benéztétek, de nagyon durván :DDDDDDD

"Most jön majd a kövi szöveg, hogy te nem csajozol, csak csajoztál meg nem mi vagyunk a boldogság egyetlen forrása"

Nem fogod elhinni, én se csajozom. Van annyi pénzem, hogy felszedhetnék pár rüfkét EFOTT-on, Soundon meg mittomén hol, de feleannyit nem értek, amennyit kínlódni kell veletek.

Rossz hírem van, ezzel a kivagyi flegma hozzáállással saját magatokon kívül senkin nem álltok bosszút...a férfi a kisebb ellenállás felé megy. Maradjatok is csak ilyenek, még véletlenül se lépjetek ki az árnyékotokból, kell a prostiknak az extraprofit :D

2018. okt. 8. 00:24
 30/30 anonim ***** válasza:

Nem jössz be nekik, de nincs annyi gerincük hogy ezt el is mondják.

Az ilyenért nem is kár ha nem jön veled össze. Fölösleges rákérdezni is, úgyse mondanák meg az igazat, egyikük se.

"Azért nem válaszolnak neked, mert ilyen a stílusod és mert egy gyökér vagy és senki sem akar egy ostoba nyomorékkal levelezni."

A kérdése teljesen jogos. Csak nem célba talált, hogy elkezdtél itt fröcskölődni? Vigyázz ki ne pukkanj mert csupa szar lesz itt minden.

Kaptad a mínuszt, sutyerák.

"Igazad van, minden srácnak aki kiír egy ilyen általánosító nyomi kérdést röpködnek a privik a bombanőktől, akik tátott szájjal repülnek rá arra, amit ti a farkatoknak hívtok. Sokkal célravezetőbb."

Ostoba vagy. De nagyon. Remélem tudod. Akkor jó. Szép napot.

Kaptad a mínuszt.

"Lehet lepontozni, de attól még igazam van."

Önként kérted, önként adom. Tessék.

Ja, és nincs igazad, a legkevésbé se.

"Nem csodálom, hogy elküldtek a búsba, ilyen stílussal az életben nem sokra mész és tudod a te selejtes génállományod inkább ne is szaporodjon. Még az a jó, hogy nem vagytok annyian, mint szeretnéd."

Az a te nagy bajod hogy csak a jeled volt körfűrész az óvodában, nem rajtad használták...

Szerencsétlen szüleidet sajnálom egyedül, gyereket vártak, és egy ilyen autista selejtet kaptak helyette, mint te. Isten mentse meg a férfiakat a fajtádtól.

Ment a mínusz neked is.

2018. okt. 29. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!