Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért jönnek a lányok állandóa...

Miért jönnek a lányok állandóan ezzel az álszent dumával?

Figyelt kérdés
Kedvesek,aranyosak,megértőek,figyelmesek,őszinték állandóan ezt hangsúlyozzák,de egy idő után már nem írnak vissza és még csak arra se képesek,hogy elmondják miért nem!
2014. jún. 3. 11:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
30%
Ahogy írtad, mert álszentek. És nyilván nem őszinték, csak hát interneten a messziről jött ember azt mond amit akar.Mivel van minden ujjukra 10-15 jelentkező,azt küldhetnek el a francba akit akarnak. És meg is teszik.
2014. jún. 3. 12:36
 12/30 anonim ***** válasza:
74%
Egyébként ugye az ilyen kérdések és válaszok után nem állítjátok be, hogy ti normálisak meg rendesek vagytok?! Mert ez abszolút hazugság lenne a részetekről.
2014. jún. 3. 12:50
 13/30 anonim ***** válasza:
12:50, lehetünk azok is,de szemmel láthatóan nem arra van kereslet...
2014. jún. 3. 13:05
 14/30 anonim ***** válasza:

Igazad van, minden srácnak aki kiír egy ilyen általánosító nyomi kérdést röpködnek a privik a bombanőktől, akik tátott szájjal repülnek rá arra, amit ti a farkatoknak hívtok. Sokkal célravezetőbb.

Álszentek vagytok.

2014. jún. 3. 13:08
 15/30 anonim ***** válasza:

12-es, ugyanezt gondolom.:)

ő mit szólna,hpgy most itt szépen kibeszéled, utána meg mész a következőhöz...

2014. jún. 3. 13:21
 16/30 anonim ***** válasza:
70%
Köszi. :) Ez tipikusan az, hogy beállítják a csajnak, ő a normális srác, akire szükség van, de amint visszautasítják elhord világ k***vájának. Ez az igazi álszentség. Lehet lepontozni, de attól még igazam van.
2014. jún. 3. 13:31
 17/30 anonim ***** válasza:
11%

13:08, nem gondolod hogyha 10 lányból 8 olyan amilyet a kérdező lefestett,akkor van helye az általánosításnak?

Mert hogy 10 lányból 8 valóban ilyen, nem kell ezt szépítgetni meg kozmetikázni. Tehát az általánosítás jogos. Ha azt a szót hallod hogy "roma", neked se a muzsikus, dolgos, integrálni vágyó romák jutnak eszedbe, nem igaz? Szóval nemköll a hugyotprédikálás.

2014. jún. 3. 14:24
 18/30 anonim ***** válasza:
unják a nyomulsát, főleg ha nem jóképű a közeledő.
2014. jún. 3. 15:28
 19/30 anonim ***** válasza:
nyomulást :)
2014. jún. 3. 15:28
 20/30 Költőnő? ***** válasza:
69%

aha... nők álszentek... Nem tudom, ki hogy van vele, de

1.vki rámír, h beszélgethetünk-e. (normális stílusban teszi), így én is normális stílusban válaszolok, h beszélgetni lehet, de nem pasizni vagyok itt----->a legtöbb erre már vissza sem ír legalább annyit h kösz.(tisztelet a kivételnek)

2.minősíthetetlen stílusban rámír, így nyilván én sem finoman küldöm el melegebb éghajlatra--->ordas ribizli vagyok egyből. De mily érdekes, ha igent mondok arra, h meggggggkkkúrjon, nem vagyok ordas ribizli.

Epic logic....

2014. jún. 3. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!