Miért jönnek a lányok állandóan ezzel az álszent dumával?
Igazad van, minden srácnak aki kiír egy ilyen általánosító nyomi kérdést röpködnek a privik a bombanőktől, akik tátott szájjal repülnek rá arra, amit ti a farkatoknak hívtok. Sokkal célravezetőbb.
Álszentek vagytok.
12-es, ugyanezt gondolom.:)
ő mit szólna,hpgy most itt szépen kibeszéled, utána meg mész a következőhöz...
13:08, nem gondolod hogyha 10 lányból 8 olyan amilyet a kérdező lefestett,akkor van helye az általánosításnak?
Mert hogy 10 lányból 8 valóban ilyen, nem kell ezt szépítgetni meg kozmetikázni. Tehát az általánosítás jogos. Ha azt a szót hallod hogy "roma", neked se a muzsikus, dolgos, integrálni vágyó romák jutnak eszedbe, nem igaz? Szóval nemköll a hugyotprédikálás.
aha... nők álszentek... Nem tudom, ki hogy van vele, de
1.vki rámír, h beszélgethetünk-e. (normális stílusban teszi), így én is normális stílusban válaszolok, h beszélgetni lehet, de nem pasizni vagyok itt----->a legtöbb erre már vissza sem ír legalább annyit h kösz.(tisztelet a kivételnek)
2.minősíthetetlen stílusban rámír, így nyilván én sem finoman küldöm el melegebb éghajlatra--->ordas ribizli vagyok egyből. De mily érdekes, ha igent mondok arra, h meggggggkkkúrjon, nem vagyok ordas ribizli.
Epic logic....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!