Miért jönnek a lányok állandóan ezzel az álszent dumával?
2 oka van:
1 - nem kell nekik az adott ürge, nem tekintenek rá férfiként
2 - 600 millió ember irogat nekik, és unják, valamint sem idejük, sem kedvük nincs (már) "válaszolgatni"
én nem hangsúzok semmi ilyesmit :) nem aranyos pédául egyáltalán nem vagyok és figyelmes se ha ez azt jelenti,h észreveszi, megdicséri az ember az új ruhát,frizurát stb. És azt,.h nem ír vissza még lehet,h a kíméletesebb megoldás. Így őt egy köcs*gnek tartod és nem magadat vesztesnek. Ha leírná neked,h bocs de nem jössz be akkor valószínűleg, jobban sérülnél. Szerintem
17/L
röhejesen 1szerű a válasz: aki akar valamit általában tesz érte.
ha nem válaszol/reagál/ír stb. azért van mert NEM AKAR = nem kellesz, nem tetszel, nem tart vonzónak.
ellenkező esetben le sem tudnád magadról vakarni.
ez csak helyzet és emberismeret kérdése.
Mert kedvesek, aranyosak, megértőek, figyelmesek, őszinték, de már egy idő után unják, hogy interneten megy a randizás, beszélgetés, és nem találkoznak... vagy csak megunják az adott fiút.
velem már volt olyan, hogy beszélgettem valakivel, de már a végén nem írtam neki vissza, mert lett barátom, és nem vette tudomásul...
Kérdezd meg anyádtól, ő is nő, lehetőleg ugyan ebben a stílusban, biztos nem fogja felnyalatni veled a konyhát.
Azért nem válaszolnak neked, mert ilyen a stílusod és mert egy gyökér vagy és senki sem akar egy ostoba nyomorékkal levelezni.
Nem azért, de ilyet szerintem ritkán hallasz a lányok szájából saját magukra vonatkozóan.. Ezt nem mi mondjuk, hanem a többség gondolja így. Ez pedig annak tudható be, hogy valóban sokszor a lányok kedvesebbek, stb.. mint a pasik.
De azért tegyél egy szívességet, és ne a netes anonim, kép nélküli vagy különböző gagyi társkereső oldalakon tapasztaltak alapján vonj le ilyen következtetéseket. Attól még, hogy nem kezdünk el mind a 660 pasival, aki ránkvír, kedélyes beszélgetésbe elegyedni, még nem vagyunk bunkók. Sokkal egyszerűbb mindkét félnek, ha a csaj egy számára nem szimpi srác üzijére inkább nem is reagál. Mert onnantól, hogy válaszol, elindul egy lavina, és azután már tényleg nehéz kíméletesen lekoptatni valakit.
Csak szólok amúgy, hogy ez sokszor a fiúkra is jellemző, nem csak ránk.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!