Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért jönnek a lányok állandóa...

Miért jönnek a lányok állandóan ezzel az álszent dumával?

Figyelt kérdés
Kedvesek,aranyosak,megértőek,figyelmesek,őszinték állandóan ezt hangsúlyozzák,de egy idő után már nem írnak vissza és még csak arra se képesek,hogy elmondják miért nem!
2014. jún. 3. 11:17
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretném tudni.
2014. jún. 3. 11:24
 2/30 A kérdező kommentje:
Látom,magukra ismertek a lányok és félnek akármit is írni.
2014. jún. 3. 11:27
 3/30 anonim ***** válasza:
90%

2 oka van:

1 - nem kell nekik az adott ürge, nem tekintenek rá férfiként

2 - 600 millió ember irogat nekik, és unják, valamint sem idejük, sem kedvük nincs (már) "válaszolgatni"

2014. jún. 3. 11:31
 4/30 A kérdező kommentje:
Ok,de már az elején azt mondják,hogy ők olyanok ,akik soha nem csinálnának ilyet?
2014. jún. 3. 11:35
 5/30 anonim válasza:
én is csináltam már ilyet.. egész egyszerűen nem jön be az illető, de megbántani nem akarjuk azzal, hogy akkor "többet ne beszéljünk, szevasz". van egy olyan rossz szokásunk, hogy minden fiúról, aki önként ír nekünk, azt gondoljuk, hogy bejövünk neki és már egyből akarnak valamit. persze ez téves, de amúgy gondolom emiatt ijed be a többség és lesz elutasító.
2014. jún. 3. 11:36
 6/30 anonim ***** válasza:

én nem hangsúzok semmi ilyesmit :) nem aranyos pédául egyáltalán nem vagyok és figyelmes se ha ez azt jelenti,h észreveszi, megdicséri az ember az új ruhát,frizurát stb. És azt,.h nem ír vissza még lehet,h a kíméletesebb megoldás. Így őt egy köcs*gnek tartod és nem magadat vesztesnek. Ha leírná neked,h bocs de nem jössz be akkor valószínűleg, jobban sérülnél. Szerintem

17/L

2014. jún. 3. 11:46
 7/30 anonim ***** válasza:
87%

röhejesen 1szerű a válasz: aki akar valamit általában tesz érte.

ha nem válaszol/reagál/ír stb. azért van mert NEM AKAR = nem kellesz, nem tetszel, nem tart vonzónak.

ellenkező esetben le sem tudnád magadról vakarni.

ez csak helyzet és emberismeret kérdése.

2014. jún. 3. 11:58
 8/30 anonim ***** válasza:

Mert kedvesek, aranyosak, megértőek, figyelmesek, őszinték, de már egy idő után unják, hogy interneten megy a randizás, beszélgetés, és nem találkoznak... vagy csak megunják az adott fiút.

velem már volt olyan, hogy beszélgettem valakivel, de már a végén nem írtam neki vissza, mert lett barátom, és nem vette tudomásul...

2014. jún. 3. 12:15
 9/30 anonim ***** válasza:
46%

Kérdezd meg anyádtól, ő is nő, lehetőleg ugyan ebben a stílusban, biztos nem fogja felnyalatni veled a konyhát.

Azért nem válaszolnak neked, mert ilyen a stílusod és mert egy gyökér vagy és senki sem akar egy ostoba nyomorékkal levelezni.

2014. jún. 3. 12:16
 10/30 anonim ***** válasza:
81%

Nem azért, de ilyet szerintem ritkán hallasz a lányok szájából saját magukra vonatkozóan.. Ezt nem mi mondjuk, hanem a többség gondolja így. Ez pedig annak tudható be, hogy valóban sokszor a lányok kedvesebbek, stb.. mint a pasik.

De azért tegyél egy szívességet, és ne a netes anonim, kép nélküli vagy különböző gagyi társkereső oldalakon tapasztaltak alapján vonj le ilyen következtetéseket. Attól még, hogy nem kezdünk el mind a 660 pasival, aki ránkvír, kedélyes beszélgetésbe elegyedni, még nem vagyunk bunkók. Sokkal egyszerűbb mindkét félnek, ha a csaj egy számára nem szimpi srác üzijére inkább nem is reagál. Mert onnantól, hogy válaszol, elindul egy lavina, és azután már tényleg nehéz kíméletesen lekoptatni valakit.

Csak szólok amúgy, hogy ez sokszor a fiúkra is jellemző, nem csak ránk.

20/L

2014. jún. 3. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!