Hátrányban van egy hamar népszerűségnek örvendő, vagányabb, külsőre talán átlagosabb csajjal szemben egy visszafogottabb, de külsőre mutatósabb, szebb lány?
(természetesen a fiúk, férfiak körében)
Én a visszafogottabb, nem rögtön tárt kapura nyíló, csendesebb lány vagyok, de szép arccal, külsővel.
Látom így azért az elismerő férfitekinteteket magamon olykor, de azt veszem észre hogy egy külsőre "seszínűbb", de nagy szájjal, beszélőkével, hatványozott vagánysággal, már-már túlzott magabiztosabb lány megannyival jobban a férfiak kegyében van, mint a magamfajta "konzervatívabb" lány.
a magány lehet olyan is, amely nem lefelé visz, hanem felfelé, egészen fel... (elméletben ismerem is az az Utat, de a gyakorlatban nehéz rálépnem)
a csillagjegyet ne kezdjük el boncolni, nem mondom hogy néha nem lesem meg, de amúgy nem hiszek benne, és nem is akarok elmenni nagyon abba az irányba
én a jellemzésben hiszek, de a napi/heti/havi horoszkópban már nem, de ha nem szeretnéd akkor nem muszáj megosztanod.
persze a magánynak is meg vannak a jó tulajdonságai hisz az sem teljesen rossz, csak egy idő után az ember beleőrül a szeretet hiányába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!