Most akkor ez a fiú kedvel, szerelmes belém, vagy utál? Mit csináljak? Tanácsok?
Tavaly egyik nap beteg voltam, és facebookoztam. Erre egy évfolyamtársam (fiú) rámírt, hogy "lógunk?". Ő órán ült, aközben chatelt velem. Kedves volt meg minden. Aztán mondta, hogy majd beszéljünk a suliban. Én mondtam hogy OK. A suliban aztán persze hozzám se szólt. Rámnézett, beletúrt a hajába (mindig ezt csinálja ha lát), és továbbment. Életemben nem köszöntünk egymásnak.
Ezután én facebookon beállítottam profilképnek egy vadóc rocker énekesnőt, erre ő chatben írogatott olyanokat, hogy változtassam vissza a profilképemet magamra, mert én ennél a csajnál sokkal szebb vagyok, stb...... Én leváltottam, ő meg megint dicsérni kezdett, hogy én mennyivel szebb vagyok, meg ilyenek.
Egyszer a haverjaival a fejemhez dobott egy papírgalacsint. Ott helyben mutattam pár mocskos kézjelzést neki, aztán meg Facen "leüvöltöttem" (=CAPS LOCK), és telekáromkodtam a fejét. Ő erre gúnyoskodni kezdett, hogy "hú, valaki itt nagyon mérges", stb és letiltottam. (elég nevetséges, tudom, hogy facebookon történik ez az egész, tele volt már vele mindenem) Nekem igazából nem tetszik a gyerek, mert az én általam útált páwák táborát erősíti, de jó volna tudni, mi a franc ez az egész, és most nekem mit kéne, tennem, ha kéne egyáltalán, hagyjam a francba, hadd szenvedjen (szívem szerint ezt tenném).... Kicsit "megleckéztetném", tudtok adni olyan tanácsokat, amikkel "kicsit" össze tudnám törni, féltékennyé tenni, eldurrantani az agyát/farkát? :D
Hagy a francba, nem ér annyit.
És a végén te jönnél ki rosszul belőle, r*bancnak titulálva stb...
Engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!