Hogy találhatnék normális hozzám illő barátnőt, ha lassan mindegyik foglalt, vagy már szerelmes valakibe?
Ugyanaz, csak lányban (20)...
Én pedig azt látom, hogy mindegyik fiú a korosztályomban foglalt, vagy nem kellek nekik. Ezt az egészet én sem értem. A szerelem nem a szépségről szól. De nem is a lélekről. Még csak a kisugárzásról sem. Fogalmam sincs mi a döntő tényező benne. De tényleg vak....
Még soha nem volt kapcsolatom, pedig úgy érzem önmagam vagyok, nem vagyok beképzelt, pszichopata sem :D, van világlátásom, véleményem a dolgokról, még soha életemben nem hisztiztem semmin, és a pénz pedig a legutolsó dolog, ami érdekel, és a fizikai adottságaim sem rosszak. De egyelőre esélyt se látok, hogy találjak valakit...
Szóval a másik oldalon sem jobb a helyzet... :)
Mindig mondanak helyeket, ahol lehet ismerkedni, (klubok, egyetem, sportegyesület), de eddig mindenhol azzal találkoztam, hogy vagy én voltam a fiúba szerelmes, ő meg belém nem, és volt már fordított eset is... Ilyenkor mi van??
De már leszarom.
Előző vagyok
Én sem itt szeretnék ismerkedni, csak azért írtam, hogy lásd van még "valahol" olyan lány, aki még nem kelt el... :) és nekem is jó látni, hogy vannak még fiúk, akik szerencsétlenkednek ezzel.
Szóval majd csak találkozunk olyannal, aki ennek a ritka kisebbségnek a tagja, és kelleni fogunk nekik :D
De addig leszarom. Jobbat úgysem tudok :)
Sajnos minden nő foglalt. Rengeteg nő több férfit használ párhuzamosan.
Erről nem te tehetsz: tizen- és huszonéves korban a nők piaci értéke nagyobb. Nincs más dolguk, mint válogatni az udvarlók közül.
"Sajnos minden nő foglalt. Rengeteg nő több férfit használ párhuzamosan.
Erről nem te tehetsz: tizen- és huszonéves korban a nők piaci értéke nagyobb. Nincs más dolguk, mint válogatni az udvarlók közül."
Ez tökéletesen igy van, viszont 25 fölött már fordul a kocka és jön a payback time! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!