A nők ismerkedésnek foglyák fel azt, ha a férfi elnézést kér ha nem fér oda a boltban a hűtőpulthoz, vagy ha megkérdezi mennyi az idő?
13: Nem, te azért nem kezdeményezel, mert képtelen vagy észrevenni, hogy mikor lehet és mikor nem. Az én viselkedésemnek az az oka, hogy kapcsolatban vagyok, érthető, hogy inkább kerülöm az ilyen szitukat.
De ha egy lány kedves és mosolyog, akkor nem értem mi tart vissza attól, hogy kezdeményezz.
Persze nyilván könnyebb most itt erre fogni, mint hogy bevalld, képtelen vagy észrevenni, ha valakinek bejössz, vagy épp ez az, senkinek sem jössz be.
Kedves utolsó. Nem értem azt, hogy miért nem lehet kedves az a lány/nő, akinek van barátja?
Szerintem ez nem túl normális viselkedés. Szerintem egy kicsit túlkomplikáljátok a dolgot.
Ilyen erővel én sem lehetek kedves, vagy meg sem beszélhetek idegen nővel, mert van párom??
Ez régen falun ment így, vicces elavult szokások...
Az a nő, akinél meg bepróbálkoznak, az nyugodtan szólhat, hogy foglalt, ezt megérti egy intelligens pasi...
De ez a játszuk a foglalt nőt elég vicces, meg minden férfiaktól jövő kérdést kezdeményezésnek felfogni nagyon éretlen nőre vall...
elofordult mar, hogy meg kellet kerdeznem mennyi az ido, nem gondoltam, hogy manapsag ennek ilyen nagy jelentoseget tulajdonitanak
amugy a leanyzo tenyleg ugy viselkedett mintha azt kerdeztem volna milyen szinu bugyit huzott reggel, furcsalltam is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!