Nem vagyok az a beszédes lány, ez baj?
Lehet hogy te vagy a női mefelelőm :)
Én sem szeretek "csak úgy" beszélgetni, ha nincs miről. Nem hiszem hogy ennyi idősen komoly kapcsolat(ok)at kéne tudnod a hátad mögött. Csak kíváncsiságból: hány privátot kaptál?
Erre a válaszra figyelj:
Nagyon kitartónak kell lennie ahhoz valakinek, hogy egy ilyen lánnyal legyen valami. Nem azért, mert csak az érdemel meg, hanem mivel szimplán nem mutatsz semmilyen érdeklődést a másik felé, senki nem fogja keresni a társaságod.
A nem túl beszédes és a kb. teljesen elzárkózott között van különbség...
Vagy mit gondolsz, jó a másiknak folyton kérdezgetni, te meg úgy csinálsz, mintha tennél rá magasról?
# 11 Ha írtam volna neki, akkor az azért lett volna, mert én is ilyen vagyok, csak fiúban.
Csak hát pont emiatt nem is írtam.
11-es vagyok, tapasztalatból írtam azt, amit.
Még egy olyan kérdésre is, mint: Ki akar ronda lánnyal ismerkedni? Kaptam vagy 15 levelet.
1. mennyi levelet kaphattál itt a kérdésedre...
2. Mi hatalmas pár lennénk, kb ugyan ez vagyok élőben. Első randi: hogy vagy? jól... majd a végén: na szia... szia... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!