Létezik olyan lány egyáltalán, akinek így sikerült párt találnia, vagy ez csak a srácok elképzelése?
Figyelt kérdés
Csak ül, nem tesz érte semmit, csak várja a jelentkezőket és válogat.2014. jún. 1. 19:49
1/3 anonim válasza:
Höh, hát ez egy jó kérdés. Amikor aktívan párt kerestem, nem jött össze semmi, amikor elengedtem, meg találkoztam egy sráccal. De annyira téves az az elképzelés, hogy csinos lányokat napi szinten szólítanak le. Elég lányos szakra jártam, egyik órán megkérdezték a lányokat, hogy hányan vagytok szinglik? Több mint a háromnegyede a kezeknek lendült.
2/3 anonim válasza:
Amikor így csináltam sosem akartam párt. Amikor akartam tettem érte.
A leírásod nagyrészt az itt jelenlévő álomvilágban élő idióták jelmondata.
3/3 anonim válasza:
Szerintem létezhet, de nyilván topplistás csajról van szó. És ha valaki népszerű, szép stb akkor hidd el az se csak úgy belepottyant az ölébe. Persze van aki természetesen szép, van akinek pedig küzdenie kell hogy vonzóbb legyen. Gondolok itt az edzésre, kozmetikushoz járásra, sminkelésre stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!