Úgy döntöttem király leszek csajozás terén. Szerintetek sikerülhet?
Figyelt kérdés
Abszolút a 0-ról kezdeném és nyár végére mindenki csak ámulna hogy mekkora jó arc lettem . :)2014. máj. 31. 22:32
21/33 anonim válasza:
15-ös vagyok. Úgy is összehozom. Olyan szinten sikerült már fejlesztenem magam egy hónap alatt.. Hülye lennék most befejezni! :D Főleg, hogy olyan suliba megyek, hogy valószínüleg egyedüli lány leszek az osztályban. Elérem, hogy mindenki engem akarjon!! :D
22/33 anonim válasza:
21-es,arra marha egyszerű módszerek vannak... Lányoknak nem nehéz elérni,hogy "mindenki őket akarja" :)
23/33 anonim válasza:
22, ez attól függ, hogy vannak-e távolabbi céljai, és hogy mik azok. Nem mindegy, hogy mi a célja azzal a figyelemmel. És pont ettől függ, hogy mennyire nehéz kiharcolnia :)
24/33 anonim válasza:
21-es vagyok. Elhihetitek, nem az a célom, hogy mindenki megdugjon. Eleve ott kezdődik, hogy szűz vagyok. De azzal, hogy sokan odavannak értem, mégnagyobb lesz az önbizalmam, nem leszek egyedül, és nagyobb esélyem lesz majd, hogy a kiszemeltemmel összejöjjek. :D
25/33 anonim válasza:
23 vagyok. Nem hittem. Inkább védőbeszéd volt, mint találgatás. Más stílusban írtál volna, ha a szex lenne a fő célod szerintem :D
26/33 anonim válasza:
Én csak megerősítettem. :) (még mindig a 21.)
27/33 anonim válasza:
erre én is kíváncsi leszek ;)
igen, sikerülhet, de leginkább megfelelő támogatással, motivációval,
ajánlom tervezz magadnak lépcsőket és fokozatosan haladj a célod felé, mert egyből nagy ugrás az nem vezet sikerhez...
és mindig mindent gyakorlásnak fogj fel, ameddig nem megy szilárdan az ismerkedés
28/33 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. jún. 1. 11:54
29/33 anonim válasza:
Kedves 8-as:! ebben mi olyan humoros számodra ?
30/33 anonim válasza:
Legyen, csak tartsd szem előtt, hogy a játszma végén a király meg a paraszt ugyanabba a dobozba kerül vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!