Szerintettek mit kéne tennem? Hogyan tudnám, megváltoztatni az életem?
Nem egy lány fogja megoldani az életed, hanem te, saját magad.
Miért nem tanulsz már? V meló, tanfolyam akármi?
Húzz sorszámot ugyanezt kiírhattam volna én is csak tanulok.
Egyébként minden pont megegyezik.
Én is így voltam 2 éve, bár akkor még annyira se voltam tapasztalt mint Te, nem jó, ha elkeseredsz, annyit tudok tanácsolni. Akkor az volt a bajom, hogy találok-e e egyáltalán valakit, ma az a gond hogy olyat találjak akivel összeillenék minden formában, de hogy egy szép délutánt vagy egy kellemes estét, vagy randikat szerezzek egy lánynak az nem probléma már.
Szerintem próbálkozz a társkeresővel és legyél nagyon kedves, előzékeny és közvetlen, élőben is, de ha beszélsz valakivel akkor pár beszélgetés után ne várj azzal hogy talizni szeretnél az illetővel, abból nem sül ki jó ha túl sokáig beszéltek csak neten. Fogj fel egy talit olyan lazán, mintha csak a 8 éves unokahúgoddal trécselnél, tét nélkül. Minden adni fogja magát és éreztetni fogod hogy minden oké, tök jól érzed magad és ezáltal a partnered is ugyanígy fog érezni. Nem mondom hogy kezdd el ezt, de én 2 év óta már élőben az utcán, metrón, buszon is sok lányt megszólítottam és bár kapcsolat nem, jó pár tali azért lett ilyenekből :)
Ne szégyelld magad, a lányok szeretik ha "aranyos vagy" számukra, meg szerény (az elején) aztán pedig adj bele mindent (önmagad) :D Sok sikert! 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!