Pubikaaa kérdése:
Tetszek neki vagy csak jo baratkent kezel akivel lehet lenni?
Figyelt kérdés
Van egy fiu.. Akivel mostanaba egesz joba lettem.. Elmentunk osztaly kirandulasra... Egymas mellett fekudtunk az agyan es rohigtunk.. Majd egyszercsak megcsikiz... (nagyon csikis vagyok) Mentunk busszal.. Mellenk ul.. Ott is csikiz...xdd Egyszer mindketten ugyan olyan roasz jegyet kaptunk.. Es mondta h pacsi.. Belepacsizok.. es megfoglya a kezem.. Amikor megyunk valahova mindigvugy helyezkedik h mellem keruljon.. Egyszer ivott az uvegembol mar a szajanal volt en meg elvettemtile es igy raborult az egesz.. fel kellet torulnunk.. Es azt mondta az egyik haverjanak h felallt a farka ram... De ez szerintem hazugsak.. Most nemtudom eldonteni h csak jo baratkent kezel aki benne van minden butasagba vagy bejovok neki...2014. máj. 31. 18:03
1/5 anonim válasza:
Kitalálom... Nem magyar tagozatra jársz .
3/5 BlackSword válasza:
Az hogy egy pasinak feláll a farka, nem jelenti azt hogy tetszel neki... Ahogy látom fiatalok vagytok, és az ő korú fiúknak elég egy hangyafingnyi erotikus hatás, h felálljon... Ennyi történt... Rengetegen értik félre a barátság jeleit...
4/5 A kérdező kommentje:
Ezert kerdezem h baratsag e vagy tobb?!
Es kedves elso valaszado... Lehet h nem irok valami jol... Telorol vagyok...
2014. máj. 31. 18:28
5/5 anonim válasza:
Korábban már láttam ugyanezt a kérdést csak máshogy fogalmazva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!