Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 35 feletti nők véleményére...

35 feletti nők véleményére lennék kíváncsi. Ti hogyan fogadnátok ezt?

Figyelt kérdés

Pár nappal ezelőtt az InterCity-n utaztam, és az előttem lévő széken (nekem háttal, de a másik oldali székben) ült egy nagyon szép nő. 35-40 közötti lehetett, csinos, amolyan tiptop volt, visszafogott eleganciát sugárzott a megjelenése, de egyben mégis hétköznapian laza. A parfümje illatáról is ezt mondhatom el, kellemes, de egyáltalán nem hivalkodó.

Én világ életemben az ilyen nőkért bolondultam, és egész úton azon járt az eszem, hogy tudnám őt megszerezni. Vagy egyáltalán tudnám-e. Próbáltam a tekintetét elkapni amikor csak tudtam (ha felállt, vagy épp csak úgy fordult), valószínűleg észrevette, mert egy idő után láttam, hogy a szeme sarkából keresi a tekintetemet, miközben a Nők Lapját olvasta.

Csak ugye ez még egy ártatlan flörtnek is kevés lenne. Az egészhez hozzátartozik, hogy én 25 éves vagyok. És akárhogy törtem az agyam, nem találtam olyan szituációt, ahol megtudtam volna szólítani anélkül, hogy hülyét csinálok magamból. A kezén egyébként két gyűrű volt, nem tűntek jegygyűrűnek.

A kérdésem az lenne, hogy ti hogyan fogadnátok, ha egy velem egykorú pasi ismerkedni szeretne veletek egy ilyen teljesen hétköznapi szituációban? És persze ha van bármi tanácsotok, azt is szívesen fogadom.

2014. máj. 31. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nevetségesnek találnám, őszintén szólva. Nem feltétlenül működik visszafelé ez a fajta vonzalom.
2014. máj. 31. 16:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha tényleg 35-40 közötti, akkor nagy valószínűséggel nem egy 25 éves virslivel akar bajlódni, hanem komoly, kölcsönös elköteleződésen alapuló kapcsolatot keres. Nem pazarolhatja az egyre fogyó idejét egy olyan kisfiúra, mint pl. te.
2014. máj. 31. 16:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez sokmindentől függ.....a nő magánéleti helyzetétől (van-e kapcsolata), személyiségétől, vonzónak tartja-e a fiatalabb férfiakat, vagy csak "gyerekként" tekint rájuk, felfogásától az ilyen jellegű kapcsolatokról......

Nekem tetszenek a fiatal férfiak, de sok olyan korosztályombeli nő van akiknek nem.

Ha kereste a tekintetedet valószínűleg valamilyen szinten tetszettél neki, de hogy meddig ment volna el, nos, ezt így nem lehet megmondani :)

2014. máj. 31. 16:31
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, de természetesen jöjjenek még! :)

Annyit pontosítanék, hogy nem véletlen részleteztem ennyire a megjelenését, ha a természete, belső értékei is hasonlóan pozitívak valakinek, én egy komoly kapcsolatnak örülnék a legjobban. És egyáltalán nem a kora tetszik benne, de nem is érdekel különösebben, 19 éves is lehetne felőlem ha ilyen jelenség.

Egyéjszakás viszonyom volt több hasonló korú nővel, nincsenek ilyen jellegű gátlásaim, egy szórakozóhelyen simán odamentem volna hozzá. Viszont ebben a helyzetben nem láttam olyan lehetőséget, ahol a méltóságom megőrzése mellett megszólíthattam volna. Az is lehet, hogy ő nem kínálta fel, de az is, hogy nekem nincs elég fantáziám. Ezért kérdezlek titeket.

2014. máj. 31. 16:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom nincs...csak véleményem. Először is a sok negatív oltogatónak, nem kizárt, hogy van esélyed, de csak mint szerető / futó kaland. Vannak érettebb nők akik szívesen "ismerkednek" (értsd: szexelnek) fiatalabb pasikkal. 25 évesen már nem vagy taknyos kölyök, ám mégis hozzá képest fiatal vagy...szal ha épp ilyen beállítottságú nem halott a dolog, de szerintem a szemében csak szexuális játékszer vagy, egy ilyen nő sosem fog egy ilyen fiatal pasira "FÉRFI"-ként tekinteni, csak egy helyes kis dugógép lehetsz. Persze a leírtak alapján biztos, hogy egy ilyen nőnél sorban állnak, megkap mindent amit akar, nincs szüksége szeretőre...csak ennyi lenne a meglátásom.
2014. aug. 12. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!